U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Van Loveren witte wijnen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Van Loveren witte wijnen

Van Loveren heeft een reputatie als producent van wijnen van constante kwaliteit en een goede prijs.

Haar brede assortiment omvat dagelijks drinken wijnen, wijnen beschikbaar in het hele land. Handgemaakt boek kampioenen zijn beschikbaar in geselecteerde wijn winkels en van de proeverij kamer, ervoor te zorgen dat we onze fans nooit ver van hun favoriete drankje houden.

Je hebt bij het raam aangekomen aan ons huis - de Van Loveren familie wijngaarden. Hier in de prachtige vallei van Robertson, hebben wij het gemaakt ons doel om iedereen zich welkom voelen. Bezoek ook ons landgoed voor een grote verscheidenheid aan wijn en food-pairings waarin een alcohol vrij en Kinderbaan van optie. Onze bistro, Christina's@Van Loveren, biedt stevige maaltijden en als u houdt van het buitenleven, dan er zijn wandelingen, wandelingen en MTB routes voor elk niveau van vaardigheid, met inbegrip van voor gezinnen. Wij zijn trots Zuid-Afrikaanse en onze bounty met u delen.

Biodiversiteit & wijn
Als een lid van de biodiversiteit en de wijn initiatief (BWI) blijft Van Loveren zich inzetten voor het minimaliseren van de verder verlies van bedreigde natuurlijke habitat, en bij te dragen tot duurzame wijnproductie, door middel van de aanneming van de richtsnoeren van de biodiversiteit van het zuiden Afrikaanse wijnindustrie. Meer dan 500 hectare zijn gereserveerd voor de instandhouding van het natuurlijke milieu en de natuurlijke hulpbronnen, voor het gebruik op een evenwichtige wijze op basis van een geïntegreerde beheersplannen.