U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Puente Negro witte wijnen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Puente Negro witte wijnen

De Chileense ruwheid van Hacienda Puente Negro.

De ideale klimatologische omstandigheden hebben de wijnmaker de mogelijkheid gegeven om deze pure fruitgerichte wijn te maken!

De bestemming is bekend voor de Chileense cowboy, de RedHat en de traditionele activiteiten in het gebied. In het midden van een prachtig landschap, door de wijn wijnen route, waar je wijngaarden kan bezoeken, wijnkelders en genieten van de wijnen in de Colchagua vallei. In de buurt van de wijnhuizen zijn er plaatsen van grote historische waarde. Handgemaakte ambachten en de Chileense paard zijn andere attracties van de zesde regio. Hacienda Puente Negro is een voorbeeld van dit, waar je kunt herinnerd aan de tijden van de kolonie.

Puente Negro is een Chileense plaats in de precordillerano- sector van de O'Higgins-regio , aan de oever van de Claro-rivier , en vlakbij de samenloop van deze met de rivier de Tinguiririca , in de gemeente San Fernando . Het is gelegen 17 km ten zuidoosten van San Fernando, waar het administratief bij hoort. lgens de volkstelling van 2002 heeft het een bevolking van 887 inwoners.

De stad Puente Negro staat als het belangrijkste bevolkte centrum en de poort naar de uitgestrekte valleien van de Sierras de Bellavista , La Rufina en Termas del Flaco . De nabijheid van de stad San Fernando heeft de landelijke nederzettingen of woononderdelen voor middelgrote en hoge sectoren waaraan de bevolking van San Fernando komt, gestimuleerd. Het is te danken aan een brug van hout en ijzer, geverfd zwart, die vanaf zeer verre tijd de belangrijkste communicatie met Tinguiririca was .In de sector vindt u verschillende toeristische attracties, zoals de badplaats met kristalhelder water, omringd door wilgen , populieren en plaatsen die geschikt zijn voor picknicks . Het heeft vestigingen die dienst verlenen van het voeden en verhuren van paarden om de precordillera in te voeren.U kunt de jacht op konijnen , patronen , schildpadduiven , kwartels, enz.  in de jachtseizoenen en de rivier is geschikt voor sportvissen van forel en zalm.