U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Penley Estate witte wijnen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Penley Estate witte wijnen

Wat weten we van wijnhuis Penley Estate, Australie.

Onze oenologische geschiedenis dateert uit 1844, maar het echt begon met een rode sportwagen in 1945.
Het was een botsing van harten en geesten, een botsing dat 100 jaar in de maak geweest-verfijnd en gedistilleerd uit twee baanbrekende wijnbouw gezinnen.
Reginald Lester Tolley samengevouwen tot een functie in zijn rode sportwagen, was Judith Anne Penfold Hyland behoorlijk onder de indruk van de auto als eerder genomen door de man achter het stuur. Sparks vloog, romantiek bloeide en Redhill bedacht (als een bedrijfsnaam) in 1947 na Reginald en Judith getrouwd.
Het was echter pas 1988 dat de naam Redhill kwam tot leven, dat het ten slotte droeg fruit, zo te zeggen. Dat is toen we (de kinderen van Reginald en Judith) besloten om te creëren onze eigen wijnen-zetten ons label traditie.

We kochten een stuk grond in Coonawarra, geplant druiven van de cabernet en noemde het Redhill Estate. In 1989 won onze Phoenix Cabernet een gouden medaille op de Adelaide wijn Show. Aangezien u veronderstellen kunt, waren we redelijk tevreden met deze prestatie. In 1995, bouwden we een wijnmakerij in Redhill Estate-een volledig op, alle toeters en bellen, indruk op mij met uw rode sportwagen-producent. Onze reputatie was gegroeid door dan, en het maakte zin om alles op site. Wij geplant meer wijngaarden, sommige Shiraz toegevoegd aan de Cabernet, en ons assortiment wijn, toegenomen productie van klassieke Coonawarra rood die vol waren, worden bewaard.

Zoals de jaren rolde op, werd Coonawarra Roden een beetje passe, niet de smaak van de maand, meer van een oude Roller dan een rode sportwagen. Wij maakten wel nog sommige bloedige goede wijnen!
In 2015, Kym (onze broer, wijn maker en bon vivant) trok zich terug. Het liet ons zusters te overwegen onze toekomst. We konden hebben verkocht Redhill Estate, maar dat ging gewoon tegen de korrel-het oneerbiedig om de geweldige Penfold vrouwen die was gegaan voor ons zou zijn geweest.
Onze grote, grote (Voeg een paar groten) grootmoeder, Mary Penfold, was de drijvende kracht achter de oprichting van Magill Estate in 1844, en wordt nu beschouwd als een van de meest opvallende bereidende vrouwen in Zuid-Australië.
Dan was er Gladys Lethbridge, gehuwd met Frank Penfold Hyland in 1921. Ze was een flamboyante vrouw, de grote kleindochter van de koning van de gouverneur en een enthousiaste verzamelaar van antiek. Gladys Penfold Hyland bleek nog, dat ze kon mengen met de beste. Na Frank's dood, ze hield toezicht op het verloop van de Penfolds (met de hulp van Frank's no-nonsense secretaris, Miss Longhurst) en was voorzitter van bestuur vanaf 1948-61. Ze bleef een directeur tot 1964-geen geringe prestatie als je het bedrijfsleven bedenkt was vrij veel uitgevoerd door mannen toen.

Onze moeder was ook een meest opmerkelijke vrouw en beschouwd als een van Zuid-Australië's meest goed geklede vrouwen (dit was in de jaren vijftig door de manier). Ze de sociale pagina's gevuld en keek overal waar die ze ging vlekkeloos. Judith was de belichaming van elegantie en stijl, en bereikt net zo veel (zo niet meer) voor de naam Tolley als onze vader.
Dus in plaats van verkopen, besloten we om te blazen, nieuw leven inblazen en vernieuwen van de wijn-maken het trouw aan zichzelf, gossiped over en sociaal gevierd bij elke gelegenheid... voor iedereen om te genieten.
Onze geschiedenis is een rijke mix van endeavour, passie en visie met een vleugje schandaal en waanzin gegooid voor een goede maatregel. We kunnen een boek over schrijven. In plaats daarvan, laten we u met de woorden van onze glamoureuze moeder; woorden dat wij hopen u dat zult proeven in elke fles van onze hedendaagse Coonawarra wijn... "Opgroeien en boeiend."