U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Oude Heerengracht witte wijn

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Oude Heerengracht witte wijn

Het prachtige gelegen wijnhuis Oude Heerengracht in Zuid Afrika met de beste verkocht wijn in België

Western Cape in Zuid-Afrikaanse wijn land misschien wel één van de zeer mooiste plekken op aarde. Met rood getinte bergen en glooiende wijngaarden, kustgebieden...

De West-Kaap is een belangrijk centrum voor handel, nijverheden en de landbouw en is een voorname wijnproducerende streek. Naast druiven, worden andere vruchten en groente gekweekt. Ten noorden en oosten van Kaapstad is graan een belangrijk gewas. Visserij is de belangrijkste bron van inkomsten langs de Westkust en in Karoo worden schapen gehouden. Toerisme is economisch van uiterst belang in de West-Kaap. Oudtshoorn huisvest de bezienswaardige Kangogrotte.

De West-Kaap is waar de overgrote meerderheid van de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie, en van het land twee bekendste wijngebieden, Stellenbosch en Paarl. De stad van Kaapstad fungeert als het epicentrum van de Cape Winelands, een bergachtige, biologisch gevarieerde wijk in de zuidwestelijke hoek van het Afrikaanse continent. Een breed scala aan wijnen zijn hier, vervaardigd uit rijke, robuuste rood gemaakt van Shiraz en Pinotage aan verse, keihard blanken gemaakt van Sauvignon Blanc en Chenin Blanc.

Atijd goed -- Altijd lekker

Global Wineries importeert de wijnen van Oude Heerengracht voor ons naar België en door onze uitstekende samenwerkingen kunnen wij ze aan u online aanbieden!