U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Morgenhof Estate witte wijnen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Morgenhof Estate witte wijnen

Morgenhof Estate is gelegen op de vruchtbare hellingen van de Simonsberg bergketen in Stellenbosch.

Historisch een wijn estate sinds 1692, kunnen we traceren de rijke geschiedenis van de wijnbouw van het landgoed terug naar de oorspronkelijke Franse Hugenoten. Op Morgenhof worden de wijngaarden gekweekt als 'droge', die leiden kleinere oogsten en superieure concentratie van fruit in de bessen.
 
Het landgoed heeft een grote verscheidenheid aan grondsoorten, meestal graniet-derivaten zoals Tukulu en Glenrosa, evenals hoogtes variërend van 65-400 meter boven zeeniveau. Door het aanplanten cultivars zoals Sauvignon Blanc in verschillende sites op het landgoed, het stelt ons in staat om te bereiken van verschillende kenmerken en produceren van wijnen die overeenkomen met de complexiteit en de variatie van onze omgeving. Het terroir van de Simonsberg-Stellenbosch-ward is een voorstander van rode cultivars, vooral Cabernet Sauvignon en Merlot, een van de wijnen die morgenhof is zo bekend heeft gemaakt.
 
Morgenhof de portfolio van wijnen bevatten een mengsel van rode en witte wijnen, variërend van de frisse Sauvignon Blanc; tot de vat-gefermenteerde Chenin Blanc.
 
De rode wijn assortiment biedt een selectie van iconische wijnen met inbegrip van onze gerespecteerde Merlot; een levendige Pinotage, evenals een Bordeaux-stijl die is ook het vlaggenschip van het Morgenhof Estate.

Het illustere Morgenhof Wine Estate is gelegen op de hellingen van de Simonsberg bergen buiten Stellenbosch, en ongeveer 30 minuten rijden van Kaapstad. Dit gebied staat bekend om de hoge kwaliteit van de druiven en het bijzondere terroir wordt weerspiegeld in het karakter van haar uitzonderlijke wijnen.
 
Eigendom van Anne Cointreau, Morgenhof Wine Estate dateert uit 1692, en bestaat uit 213 hectare waarvan 78 zijn wijnstokken, ongeveer 35000 gevallen van wijn per jaar produceren.
 
Deze prachtige wijn boerderij, met inbegrip van een bruiloft en conferentie plek biedt die oude wereld charme die men verwacht bij een bezoek aan een historische landgoed. Onze award winnende wijnen, gecombineerd met een scala aan eetgelegenheden zorgen voor een onvergetelijk dagje uit.