U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

La Cetto witte wijnen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
La Cetto witte wijnen

L.A. Cetto wijn is ongetwijfeld de grootste Mexicaanse bedrijf in de productie van kwaliteitswijn. 88 jaar ervaring verworven door 3 generaties, zijn haar wijnen nu in Mexico en in 27 landen in de wereld te koop.

Geschiedenis van de wijn L. A. Cetto

Bereikte prestige, komt niet alleen; maar integendeel, het smaakt na jarenlange ervaring en continue werk. Dit werk dateert van vele jaren geleden, toen in 1928 een visionair mens, Don Angelo Cetto, die met grote overtuiging en kracht zaaien op vruchtbare land van Baja California, de nobele Europese wijn traditie. Don Angelo gebruikt zijn vaardigheden en kennis verworven in haar geboorteland Trentino, Italië.In 1951 volgde een tweede generatie in de voetsporen van de oprichter van ons bedrijf. Don Luis Agustín Cetto, die traditiegetrouw ontwikkeld door zijn vader, versterkt het merk van het bedrijf in de bevoorrechte vallei van Guadalupe, waar ontving in 1965 Engineer Camilo Magoni, Morbegno, Italië, deze getalenteerde wijnmaker bereikt snel de looptijd en succes bij de uitwerking van wijnen.Het kwaliteitskenmerk van zo vele jaren droeg belangrijke vrucht in 1983 toen de eerste rassen lijn L.A. Cetto gelanceerd op de markt en dat spoedig zij verlangden waren door de meest veeleisende smaakpapillen. Na jaren van toewijding en vervulde dromen, in 1983, de derde generatie toetreedt tot deze bekende taak: Luis Alberto Cetto, die geeft het doel van versterking van de groei van het bedrijf en versterken van de groep geschiedenis, bij te dragen aan de openstelling van de internationale markten aan de Mexicaanse wijnen, terwijl het voortdurend om uit te breiden van de cirkel van de consument in onze.

De wijngaarden van LA Cetto

Valle de Guadalupe, San Vicente, San Antonio de las Minas en Tecate liggen de valleien die de grote wijngaarden van L.A. Cetto. Deze grote uitbreiding kunt genieten van micro-klimaten en verschillende bodems, die profiteren van de wind en de zeebries, grote wijngaarden die niet alleen voor haar grote schoonheid worden herkend, maar omdat ze hebben kunnen krijgen van wijnen van hoge kwaliteit met 14.000 ton jaarlijkse wijnoogst van de 1100 hectare waaruit ze zijn en waar er wijngaarden met maximaal 80 jaar oud.
Valle de Guadalupe is uniek, magische en mysterieuze. Ze contrasteren de oude met de moderne, traditionele en innovatieve; het groen van de wijngaarden en oker, roosteren, de heuvels en de heuvels. L.A. Cetto had het voorrecht van het kennen van deze vallei, (zoals de San Vicente en Llano Colorado), wijnbouw toen nog de traditionele seizoensgebonden, de wijnstokken, zoals de naam al impliceert, gesnoeid als wijnstokken. Telers Ejido behoorden of sprak Russisch; was gelukkig genoeg om deel uit te maken van deze renovatie, begon aan het begin van de jaren 70 en nog steeds, met de introductie van nieuwe variëteiten, nieuwe technische wijn en nieuwe irrigatiesystemen te verbeteren; L.A. Cetto werkten samen aan het openen van het oostelijke deel van de vallei aan de wijnstok, was betrokken en een essentieel onderdeel in de bouw en ontwikkeling van de wijn die afbeelding, prestige, boom en projectie naar Baja Californië gaf.

Technologische ontwikkelingen, in de afgelopen 30 jaar, heeft een duizelingwekkende, moeilijk te volgen tempo. Kennis van bodems, klimaten, fysiologie van planten, rassen, enz., hebben vandaag toegestaan om beter te begrijpen van de processen en aan te passen, met onroerend goed, naar het midden met een volledig respect voor het milieu en de voorwaarden in het algemeen.
In Mexico proberen bij gebrek aan gespecialiseerde onderzoeksinstituten, producenten ter dekking van deze kloof in op de hoogte houden met technologische ontwikkelingen over de hele wereld en repliceren ze waarderen de voordelen van de nieuwe technieken en bevestigen ze jaar na jaar.
Voor meer dan 40 jaar, is L.A. Cetto experimenteren op nieuwe variëteiten, nieuwe klonen, nieuwe opties. Dit heeft geleid tot vandaag hebben een erfgoed van 100 rassen van de meest uiteenlopende oorsprong, dat is mogelijk dankzij de vriendelijkheid van het klimaat en de vrijgevigheid van de bodems.
Door dit werk stil en stabiel is in staat geweest om te 'ontdekken' de voortreffelijkheid van een Petite Sirah, uit een Nebbiolo, een Viognier, een Malbec, uit een Sangiovese en Montepulciano en zeker aangename verrassingen in de nabije toekomst zullen worden genomen. Geen vooruitgang is mogelijk zonder de bovenstaande factoren.
Begrijpen van de aard, bestuderen, te profiteren van het en helpen haar met de bijdrage die is afgeleid van de nieuwste kennis is het doel, dat in L.A. Cetto weten dat wijn is geproduceerd in de wijngaard.