U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Jim Barry witte wijnen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Jim Barry witte wijnen

Jim Barry Dé Riesling Masters

Clare Valley Pioniers
Opgericht in 1959 door de late Jim Barry, is Jim Barry wijnen synoniem geworden met de wijnen van hoge kwaliteit, met een bijzondere nadruk op variëteiten zoals Cabernet Sauvignon, Riesling en Shiraz.
Jim was de eerste gekwalificeerde wijnmaker om te werken in de Clare Valley en snel ontwikkeld van een eenvoudige, maar effectieve wijnbouw filosofie - bezitten de wijngaarden, de beste fruit smaken ontwikkelen en behouden deze tijdens de wijnbouw.
Bij zijn pensionering zei Jim Barry; "Soms duurt het langer dan een leven om te werken een lifetime's... het is nu aan mijn kinderen." Het bedrijf wordt nu geleid door Jim's tweede zoon Peter.

Bepaalde namen resoneren sterk in de hallen van de Australische wijn geschiedenis. Jim Barry is een dergelijke naam. Het was Jim Barry's station en gemeenschapszin die hielp vorm Zuid-Australië's Clare Valley als een benchmark-producent van wereldklasse Riesling en gecementeerd zijn plaats als een van Australië's belangrijkste wijnregio's.

Jim Barry wijnen is een familie wijnmakerij gevestigd in de Clare Valley van Zuid-Australië.

Het bedrijf werd in 1959 opgericht door Jim en Nancy Barry. Het bedrijf is nu eigendom van en beheerd door Peter Barry, een tweede generatie familie wijnmaker. Jim Barry wijnen is thuis van enkele van Australië's favoriete wijnen zoals The Armagh, The McRae Wood, The Benbournie, eerste elf, Pb, de dekking van Drive, The Lodge Hill Shiraz, The Barry Brothers, The Florita, The Lodge Hill Riesling en Watervale Riesling.