U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Adria Vini witte wijnen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Adria Vini witte wijnen

Italiaanse witte wijn van Wijnhuis Adria Vini!

De wijnen van Adria Vini  worden geproduceerd door italiaanse wijnboeren en het wijnhuis Araldica Vini Piemontesi.

Deze wijnen zijn gekend om de uitstekende prijs, kwaliteit verhouding. Araldica Vini is zeer gekend in de provincië Piemonte, ze werken namelijk samen met de lokale wijnboeren door hun kwalitatief hoge druiven te kopen, deze te vergisten en daar te bottelen en samen te verkopen. Een uitstekend voorbeeld van goede werkgelegenheid.

Alle druiven worden verzameld,geperst en opgeslagen in Antica Contea di Castelvero te plaatse op het landgoed. Het landgoed is momenteel 900 hectare groot.

Ze hebben traditionale druiven zoals Barbera, Dolcetto, Nebbiolo, Cortese, Arneis en Moscato. Maar ook minder bekende druiven zoals Brachetto en Freisa. En de Cosmopolitan druiven natuurlijk zoals Merlot, Cabernet en Chardonnay

De Araldica-groep is een van de belangrijkste bedrijven in de teelt, productie en distributie van wijn in Piemonte. Dankzij de combinatie van moderne wijnbouw- en marketingtechnieken, en de verbintenis om ongeëvenaarde wijnen uit Piemonte te produceren, is de groep internationaal succesvol.

De directeur, de oenoloog Claudio Manera, is ervan overtuigd dat de inspanningen van de wijngaarden essentieel zijn voor de kwaliteit van het product en gelooft dat een effectief beheer van de wijnbereidingsprocessen een zeer belangrijk doel voor de klant kan bereiken: een uitstekende relatie tussen kwaliteit en prijs. "Het was nooit onze bedoeling om de onbereikbare droom te volgen om grote wijnen van hoge kosten te produceren en moeilijk te vinden.  Onze ambitie is om een ​​bereik beschikbaar te stellen voor een breed scala van consumenten. "Semplicemente, vini da bere e gustare sempre". Gewoon, wijnen om te drinken en van te geniet voro altijd.

In het afgelopen jaar hebben ongeveer 25 miljoen flessen onze wijnkelders verlaten, waardoor de boodschap van ons grondgebied in hen omringd werd in de wereld. Een bericht van liefde, liefde en passie voor de wijngaard. Het vertelt hoe uit dat kleine zaad dat zestig jaar geleden door moedige wethouders is geplant, een majestueuze boom werd geboren onder de planken van 300 families waar schuilen zijn, waar de trots van de bezittingen ontkiemd en versterkt wordt.