Wijnpakket

De lekkerste wijnen geselecteerd in één pakket!

Wil je gezellig thuis lekkere wijntjes proeven met familie, vrienden of collega's dan zijn onze proefdozen ideaal. Met Vinopio is het gemakkelijk om dat ene pakket te vinden die het allemaal beter maakt - en tegen een betaalbare prijs!

Wijnpakket
Wijnpakket
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

De lekkerste wijnen geselecteerd in één pakket!

Wil je gezellig thuis lekkere wijntjes proeven met familie, vrienden of collega's dan zijn onze proefdozen ideaal!

De traditie van wijnproeven is even oud als de productie van wijn. Vanaf de 14e eeuw werd het wijnproeven meer gestandaardiseerd.

Het is natuurlijk belangrijk om er achter te komen wat je lekker vindt en om te weten welke verschillende soorten er allemaal zijn. Maar het is vrijwel onmogelijk dat men in staat is om de krankzinnige hoeveelheid aan wijnen te proeven die tegenwoordige beschikbaar zijn. Dus we beginnen met lekkere wijnen die goed vertegenwoordigd zijn in het brede spectrum van wat er allemaal beschikbaar is.

Meer weten over wijn proeven, Kijk op ons blog: Stap voor stap wijn proeven.

Topfavoriete proefdozen

1. Leer rode wijn drinken!

We zijn allemaal beginners geweest op een bepaal punt, en of je nu hebt besloten dat je zou willen proberen als nieuweling of je hebt een specifieke rode wijn al jarenlang gedronken en nu wil je eens iets anders proberen.

2. Leer witte wijn drinken!

Maak je geen zorgen, wij hebben het harde werk al voor je gedaan. Het enige wat je in huis moet halen is deze proefdoos met deze 6 witte wijnen. Alle wijnproefdozen zijn zorgvuldig samengesteld aan de hand van een bepaald thema, zoals smaak, land van herkomst, enzovoort.

Wilt u eens iets anders proberen? Dan zijn onze proefdozen ideaal. Een combinatie van goede kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd! Of ga je op reis of kom je net terug en wil je nog even genieten van de vakantie sferen, geen probleem, neem een proefdoos.

Copyright © 2020 Vinopio