U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Wijnen Feestdoos

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wijnen Feestdoos

Hoe kies je de juiste wijn voor een feestje of BBQ

Tips

  • Kies voor eenvoudige, smakelijke wijnen die zowel gemakkelijk beschikbaar en goedkoop zijn:
  • Sommige mensen drinken alleen wit en sommige alleen drinken rood, dus het is belangrijk dat je van elke ééntje hebt.
  • Welke wijn kiezen voor een feestje, genieten van het proeven voor  je het koopt in bulk. Shop rond voor de aankoop.

Oplossing Vinopio heeft 3 wijn feestdozen samengesteld met wijnen die echt overal lekker bij zijn, je eigen persoonlijke huiswijn om zo maar te zeggen. In deze doos zitten 2 flessen witte wijn en 2 flessen rode wijn. En natuurlijk 2 flessen Cava om te proosten!

Wanneer je een feestje geeft, vragen mensen om advies voor de wijn, zoals je zou verwachten.

Ze zoeken over het algemeen eenvoudige, smakelijke wijnen die gemakkelijk beschikbaar zijn en — hier is de sleutel — goedkoop is. (goedkope wijn)

 Hier is het advies dat wij je geven

Ga op zoek naar wijnen die zeer populair zijn. Dit betekent dat, terwijl jij zelf van Riesling houdt, bijvoorbeeld, we die toch niet zouden aanraden omdat veel mensen deze wijn niet lekker vinden of deze wijn geen kans geven omdat ze hem niet kennen.

En omdat sommige mensen alleen wit wijn drinken en sommige alleen rode wijn drinken, is het belangrijk om een van elk twee te nemen. Wij stellen een wijn die gewoon lekker is zonder te veel boe of bah en niet te specifiek is.

Wat je ook kiest voor een feestje, het proeven voordat je in bulk gaat aankopen is wel een aanrader, indien mogelijk natuurlijk. Hetzij een fles kopen en probeer het zelf eerste of vraag aan een vriend of collega om de wijn te proeven.

Wij zouden veronderstellen dat veel handelaren je duwenvoor partijen omdat er een overvloed en winkels waarschijnlijk zwemmen in deze wijn . Gewoon nee zeggen. Vaak, zijn deze zoet en flair loos en zal het geen toevoeging zijn aan je feest.

In onze wijn feestdozen, zijn enkele specifieke voorbeelden van wijnen die het goed in onze proeverijen door de jaren heen. Zoals altijd, hebt je een wijn handelaar die je vertrouwt,  dan is dat advies waardevol.

De WIJN Feestdozen van Vinopio zijn altijd goed, 100% tevredenheid.

Diverse wijnen voor een huwelijk, cocktail party, verjaardag, BBQ, receptie of een communie feest.

Of het nu een extravagante bruiloftreceptie betreft in een weiland, of een chique cocktail party in de stad onze selectie van stijlvolle, unieke en lekkere wijn feestdozen of gin tonic cocktail dozen maakt je feest compleet. Vinopio biedt de meest populaire kwaliteit / prijs wijnen aan in één doos!

Bestellen, koud zetten en genieten maar!

Voor een feestje of een etentje met vrienden kan men bijvoorbeeld denken aan Cava Rambla, Terres de Feu wijnen doos of Cava Palau Brut in combinatie met Mill Stream wijnen.

Voor een cocktail thema party zijn onze gin en tonic cocktail dozen ideaal, zoals de Bombay Sapphire Cocktail doos, met hierin niet alleen de gin maar ook gelijk de juiste tonic en gepersonaliseerde omschrijving welk garnituur hier heerlijk bij is.

Onze wijn proefpakketen of wijn feestdozen zijn de perfecte finishing touch voor bruiloften, vrijgezellenfeesten, bedrijfsevenementen, speciale gelegenheid of gewoon een BBQ bij je thuis.

Heb je geen idee welke wijn je moet kopen?

Dan zijn de feestdozen van Vinopio de ultieme oplossing.

Dit zijn "huiswijnen" en sprankelende cava’s die mooi aansluiten bij elk gerecht.

Met een feestdoos van Vinopio wordt het 100% geslaagd! Je hoeft zelf niet meer te piekeren over welke wijnen je moet kopen, bestel nu de feestdoos en geniet met volle teugen. Cheers.