Rode wijn Zevenwacht rode wijnen

Rode wijn:

Voor elke gelegenheid de perfecte Rode wijn

Wij helpen je bij het vinden van de juiste wijn voor elke gelegenheid. Het is ook mogelijk om je favoriete wijn te vinden door middel van bovenstaande zoekbalk. Ben je niet op zoek naar een specifieke wijn? Het bekijken van onze toplijsten is dan zeker de moeite waard. Met Vinopio is het gemakkelijk om die ene fles te vinden die het allemaal beter maakt - en tegen een betaalbare prijs!

Rode wijn Zevenwacht rode wijnen
Rode wijn Zevenwacht rode wijnen
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Welkom op Zevenwacht, gelegen op de mooie Stellenbosch wijnroute, met een panoramisch uitzicht op de Tafelberg, Table Bay en False Bay.

De naam "Zevenwacht", afgeleid van de Nederlanders "Zeven Expectations" is een moderne wijnboerderij met een 300 jaar geschiedenis.

Een familie eigendom en wordt beheerd Estate, de huidige eigenaars, Harold en Denise Johnson de boerderij gekocht in 1992, en hebben zich verplicht tot een programma voor ontwikkeling aan het rijke potentieel van de Zevenwacht van buiten de wijnproductie. Het landgoed heeft een sterke betrokkenheid bij de historische en culturele behoud, evenals de actieve sociaal-economische verheffing van de werknemers en hun gezinnen.

Twee locaties van de voornaamste landbouw leveren de Zevenwacht winery. De eigen wijngaarden op Zevenwacht van 450 hectare maritieme onroerend goed levert het grootste deel van de wijn die de kelder 1000 ton vult. De boerderij Zevenrivieren, op de top van de "Helshoogte" (hoogten van de hel) Pass, met uitzicht op Stellenbosch, biedt ook uitstekende druiven en fascinerende verscheidenheid toegevoegd aan de collectie.

Onze wijnbouw filosofie is eenvoudig - kwaliteit begint in de wijngaard. Onze wijnmaker, Jacques Viljoen, heeft toevertrouwd verleidelijk het allerbeste uit deze unieke eigenschappen.

Momenteel bevat ons assortiment Zevenwacht van de wijnen Chenin Blanc, Pinotage, Sauvignon Blanc, Merlot, Cabernet Sauvignon en Syrah.

De hellingen van Zevenwacht niet alleen het produceren van wijnen, maar ook de site van een van de meest opmerkelijke handelsondernemingen van de Kaap - The Tin mijnen die hier actief was in de jaren voorafgaand aan de eerste Wereldoorlog te markeren.

De schachten en machines uit die venture nog steeds op Zevenwacht rekening houdend met welsprekende getuigenis aan dit indrukwekkende onderneming. Een mix van witte en een rode mix zijn gemaakt van topkwaliteit druiven uitsluitend uit wijngaarden op deze sites. Dientengevolge vindt een specifieke gevoel van plaats uitdrukking in de complexiteit en de rijkdom van deze twee Tin mijne mengsels.

Zevenwacht is een lid van de biodiversiteit & wijn initiatief (BWI), een partnerschap tussen de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie en Bundesamtfür Naturschutz, gericht op het verlichten van de gevolgen van landbouwactiviteiten op het milieu.

Primaire doelstellingen zijn de bescherming van het milieu, de bescherming van de biodiversiteit, met inbegrip van het behoud en herstel van inheemse vegetatie, de uitroeiing van vreemdelingen en verantwoord gebruik van land. In zoverre besparen we zo'n 80 hectare fynbos aan de Renosterveld Bottelary Hills Conservancy, terwijl 100 hectare op verantwoorde wijze wordt gebruikt voor de teelt van de druiven.

Met zijn schilderachtige omgeving, historische landhuis en landelijke sfeer illustreert Zevenwacht de overvloedige geneugten die bezoekers tot de boedel te wachten staan.

Copyright © 2020 Vinopio