U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Vignerons Associes Rode Wijnen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Vignerons Associes Rode Wijnen

Vignerons Associes Gelegen op de zuidelijke kant van de Bourgogne, op de bodem van het geheime betoverende land, verspreid in de bochtige bochten, zonnig Maconnais.

 
In de loop van drie generaties in de Bourgogne, de wijnbouwers van de Vignerons des Terres Secrètes en Nuitton Beaunoy (Cave des Hautes Côtes) nog steeds erg trots op te zijn de waarden van de samenwerking, een model van solidariteit en authenticiteit die is doorgegeven sinds het begin van de 20e eeuw. Deze dagen, deze alternatieve aanpak past perfect bij de nieuwe sociale aspiraties voor meer eigen vermogen in een economische, sociale en ecologische omgeving die de menselijke waarden, in het hart van het systeem. Dit is logisch voor de wijnboeren en bedrijf werkgevers, als voor de consument. Gedreven door het gevoel van gemeenschap, de Vignerons des Terres Secrètes en Cave des Hautes Côtes wijnboeren zijn gepassioneerd over hun terroirs, trots op hun wijnstok en hun overtuigingen, en werken samen hand in hand naar een gedeelde visie: het produceren opmerkelijke wijnen, met een aanpak die is respect voor het milieu.
 
De Nuiton Beaunoy (Cave des Hautes Côtes) en de Vignerons des Terres Secrètes zijn samengevoegd onder de Wijnboeren Associés des Monts de Bourgogne banner sinds 2015.
Waardig erfgenaam van de coöperatieve beweging, die begon aan het begin van de 20e eeuw in de Mâconnais-district in het zuiden van de Bourgogne, generaties wijnbouwers hebben altijd hun hart aan de openbaring van dit sublieme regio, die produceert onze superieure wijnen. De Nuiton Beaunoey en Vignerons des Terres Secrètes is de enige wijnkelder in de Grand Site Solutré-Pouilly-Vergisson gebied. Hier draait alles rond de nauwe relatie tussen de mens en de natuur. Deze historische landen hebben het allemaal gezien en nog steeds hebben een aantal geheimen meer voor te onthullen.
Gelegen op de zuidelijke kant van de Bourgogne, op de bodem van het betoverende land geheim zijn verspreid in de bochten bochtige zonnig en de Maconnais. Geïdentificeerd, geselecteerde en gescheiden in de vorm van de percelen die zijn specifieke, soms kleine, in de zin dat zij gericht zijn op alle van de eigenheid van een plek genaamd het bijzonder. De Vignerons des Terres Secrètes feitelijk zijn beëindigd verschillende plaatsen over de hele wereld perfect geïdentificeerd, zoals de tuinen van Eden, gekozen voor hun uitstekende belichting en de leeftijd van hun wijngaarden
"Sinds 1957, de Kwekers die zijn Gekoppeld onder het wapen Nuiton-Beaunoy zijn trots te dragen luid en duidelijk de waarden van samenwerking, solidariteit model en authenticiteit. Bezield door het gevoel van het collectief, gepassioneerd over onze bodems en trots op onze wijngaarden, en wij zijn wijnboeren partners. We nodigen u uit onze website te bekijken om te ontdekken onze geschiedenis, ons nieuws en onze projecten, maar vooral om je te doen ontwaken, onze wijnen, de vruchten van ons werk en onze overtuigingen.
 
Het was in 1957 dat het allemaal begon, in een klein dorpje in de Hautes-Côtes de Beaune in Orches, gelegen in een kalkstenen rots. Op het moment, zij waren slechts een tiental wijnbouwers om het te negeren, wat zou dan de reikwijdte van hun actie. Maar ze waren al ervan overtuigd dat de unie zou worden van hun kracht. Een paar decennia later, De Grot des Hautes-Côtes is er, trotse erfgenaam van deze pioniers, met 80 leden, en een unieke co-op Gold Coast winery
 
De hoogte van een wijngaard geworteld op de hellingen van de Côte de Beaune, Côte de Nuits, De Hautes-Côtes de Beaune en de Hautes-Côtes de Nuits. De wijngaard, de Kelder van de Hautes-Côtes strekt zich uit over een gebied bestaande uit een mozaïek van klimaten geboorte van wijnen met meerdere expressies van de beroemde druivensoorten Pinot Noir en Chardonnay.