U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Una Rode Wijnen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Una Rode Wijnen

Over het ontstaan van Una, een korte schets van de geschiedenis De wijnmakerij

Het wijnhuis van Harald Lehner cultiveert momenteel ongeveer 80 ha van zijn eigen wijngaarden en heeft nog eens 20 ha onder contract. Grote, bekende wijnhuizen tonen al jaren interesse in de wijnen van Harald Lehner, maar om zelf voet aan wal te zetten in de nieuwe, moderne wijnwereld, hebben we samen met hem een nieuw merk gecreëerd. Zo werd UNA geboren.

Onlangs verhuisde het wijnhuis naar een nieuw gebouwde hal in Gols. Sindsdien is het mogelijk om soepele processen te garanderen zonder kwaliteitsverlies, zelfs voor grotere hoeveelheden. Wijnmakerij en logistiek zijn state-of-the-art.

Ondanks alle vooruitgang wordt de traditie echter niet verwaarloosd.

Door een langdurige, nauwe band met het Nationaal Park Neusiedler See is Golser Wein niet alleen een partnerbedrijf van het Nationaal Park, maar profiteert het ook van de lokale grazende dieren, zoals steppevee en verschillende paardenrassen. Hun mest komt als meststof in de wijngaarden terecht. Het wordt uitsluitend bemest met natuurlijk afval en er worden geen chemische producten gebruikt. Chemische additieven worden ook achterwege gelaten in de wijnmakerij. Harald Lehner pers zijn eigen wijnen en staat voor hun kwaliteit. Toegewijd aan de tijdgeest, zijn de wijnen van Golser Wein veganistisch. Dierlijke eiwitten zijn verbannen uit het persproces, alleen plantaardige eiwitten worden gebruikt voor het beboeten. Natuurlijk is duurzaam werken ook een belangrijke factor bij Golser Wein!