Rode wijn Thummerer rode wijnen

Rode wijn:

Voor elke gelegenheid de perfecte Rode wijn

Wij helpen je bij het vinden van de juiste wijn voor elke gelegenheid. Het is ook mogelijk om je favoriete wijn te vinden door middel van bovenstaande zoekbalk. Ben je niet op zoek naar een specifieke wijn? Het bekijken van onze toplijsten is dan zeker de moeite waard. Met Vinopio is het gemakkelijk om die ene fles te vinden die het allemaal beter maakt - en tegen een betaalbare prijs!

Rode wijn Thummerer rode wijnen
Rode wijn Thummerer rode wijnen
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Rekening houdend met de tradities van Thummerer Kelder, blijft het gewoon één van de meest opmerkelijke wijnen,  superieure behoren tot de categorie van de top Bikaver.

33 jaar oude de Thummerer Winery 

Het Thummerer wijngoed is een familiebedrijf dat begon in 1984 toen we eerst druiven kweken en wijn maken begonnen. Wij produceren wijnen van onze zelf gevestigde, 100 hectare wijngaard Eger wijn regio.
Er is een brede selectie van rassen van ons land. De belangrijkste variëteiten zijn Kiralyleanyka, Chardonnay, Ottonel Muskaatwijnen, Tramini, Zenit, Sauvignon Blanc, Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Blauburger en Kadarka. In onze wijngaard groeien we 80% zwart druiven en 20% wit.
We oogsten van druiven uit de heuvels van het Afrika, Vidra en Meszhegy van Eger; de Tekenőhat, Kőkotő en Csokas heuvels van Noszvaj; de Juszalagos heuvel van Novaj; en de heuvels van het Nagyvolgy en Nagyvolgy-tető van Szomolya. We zijn begonnen met het vervangen van de oudere plantages hebben, en als een nieuw experiment, we Cabernet Dorsa en Csóka rassen. Onze meest recente plantage is in Nagyeged in Eger waar we gevestigd de verscheidenheid die nodig zijn om de Nagyeged Eger Bikavér Superior en Grand Superior wijnen produceren.
Jaarlijks wij onze technologie met internationaal vernieuwen erkende moderne en top kwaliteit apparatuur. Dit geldt niet alleen voor onze producent maar ook voor onze wijnbouw. Ons belangrijkste doel is te bereiken van de hoogste kwaliteit, zodat wij een specialiteit jaarlijks die onze selectie verbeteren zullen kunt maken.

De wijnen van Thummerer vindt je vooral in de exclusieve restaurants en hotels van Hongarije, Zwitserland, België, Denmarken.

De Wijnkelder
Onze winery ligt in Noszvaj, op 12 km van het centrum van Eger. De 2.000 sq. krijgen kelder, die was ooit een manor estate, met de hand werd uitgehakt uit de rots vulkanische tufsteen. We uitgebreid de oude kelder met een nieuwe, 2200 sq. krijgen kelder systeem, dat ook werd gehouwen uit de rots vulkanische tufsteen. Het gematigde en evenwichtige klimaat van de kelder biedt ideale omstandigheden voor wijn veroudering.

We verwerken de meerderheid van de witte druiven door reductieve technologie en gestuurde gisting, hoewel witte barrique specialiteiten ook in onze selecties, zoals de Chardonnay en Pinot Gris verschijnen.
De rode wijnen zijn bereid na de uitgang op de huid voor 2 tot 4 weken, vervolgens veroudering op de traditionele manier voor 1,5 tot 2 jaar in eiken vaten. De wijnen dan besteden ten minste een extra zes maanden vóór het verlaten van de kelder in hun flessen veroudering. Wij zijn veroudering aan enkele van onze rode wijnen in barrique vaten, zoals onze Vili Papa cuvée, Evoé Cuvée, Pinot Noir en selecties.

Bekroonde wijnen van Thummererer

Wij zijn trots op onze wijnen die zijn bekroond met verschillende awards van zowel lokale als internationale wijn wedstrijden.
Het wijngoed van de oprichter, Vilmos Thummerer won de
"De wijnproducent van het jaar 1995."
Het wijngoed is het lid van het gilde Pannon van Winewrights, die de toonaangevende wijnmakers van Hongarije en de Hongaarse wijn Academie samenbrengt.
Overeenkomstig de punten die wij op nationale wijn wedstrijden ontvangen, kregen we "De meest effectieve familie Winery" in 1994 en 1996.
Extra prijzen: De wijn teler van het jaar en de wijnmaker van het jaar.Thummerer Winery toegekend "Wijnkelder van het jaar 2011".

De meest efficiënte wijnkelder van Hongarije
Volgens de resultaten van de 14. VinAgora International Wine Competition en de XXXIV. Nationale competitie van de wijn in het jaar 2013.
Ieder lid van het gezin, met inbegrip van onze kinderen en onze schoonzoons nemen deel aan de werkzaamheden van het wijngoed. Sinds het einde van 2004 blijven we bewegen vooruit met de hulp van onze enologist József Lamport en de wijnmakerij van dertig vaste werknemers.

Het motto van Thummerer:
"Uitstekende druiven, wijn maker, gewetensvolle kelder meester begaafd."
"Als het oog de weerspiegeling van de ziel is, de wijn is de reflectie van de wijnmaker ziel."
"De mening van de heuvel is altijd mooier met druiven." Een mooi diner kan een eeuwigdurende geheugen worden als in combinatie met een mooie wijn. De kameraadschap van een groep is altijd dieper als de leden drinken wijn de gesprekken meer om zinvol te maken. "Ons doel is uniek om wijn te maken, zodat onze wijnliefhebber vrienden en fijnproevers zullen merken en de nuances waarderen en ontdek hun favorieten.

 

Copyright © 2020 Vinopio