Rode wijn Takler rode wijnen

Rode wijn:

Voor elke gelegenheid de perfecte Rode wijn

Wij helpen je bij het vinden van de juiste wijn voor elke gelegenheid. Het is ook mogelijk om je favoriete wijn te vinden door middel van bovenstaande zoekbalk. Ben je niet op zoek naar een specifieke wijn? Het bekijken van onze toplijsten is dan zeker de moeite waard. Met Vinopio is het gemakkelijk om die ene fles te vinden die het allemaal beter maakt - en tegen een betaalbare prijs!

Rode wijn Takler rode wijnen
Rode wijn Takler rode wijnen
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

De Takler familie heeft gehandeld wijngaarden  en wijnbouw sinds de jaren 1700 in deze uitzonderlijke streek.

Op dit moment is de Takler familie, net als sommige andere wijn-maker gezinnen vestigden zich in Szekszárd accordig om de afwikkeling van de Maria Teresia. Hun huidige winery, opgericht in 1987. wordt gecontroleerd door de "consultatieve raad van bestuur van de drie" Takler Ferenc en zijn twee zonen András en Ferenc. De Takler Trio" is nu de landbouw op 58 hectare, waarvan de meeste gelegen op de beste locatie van de wijnstreek.

Druivensoorten Talker wijnen:

Kékfrankos, Cabernet franc, Merlot, Kadarka, merlot, Pinot Noir, Shiraz, Sauvignon Blanc, Chardonnay.

Om te kunnen groeien de mooiste druiven bij de dezelfde kwaliteit, hoge dichtheid van de wijnstokken (5.500-6.000/hectare) zijn geplant die moderne (lage cordon en Guyot) training systemen. De winery bereikt uitstekende reputatie in de nummers van de nationale en internationale wedstrijden. Ferenc Takler was de "Wijnmaker van het Jaar' in 2004.

Copyright © 2020 Vinopio