Rode wijn Sumaridge rode wijnen

Rode wijn:

Voor elke gelegenheid de perfecte Rode wijn

Wij helpen je bij het vinden van de juiste wijn voor elke gelegenheid. Het is ook mogelijk om je favoriete wijn te vinden door middel van bovenstaande zoekbalk. Ben je niet op zoek naar een specifieke wijn? Het bekijken van onze toplijsten is dan zeker de moeite waard. Met Vinopio is het gemakkelijk om die ene fles te vinden die het allemaal beter maakt - en tegen een betaalbare prijs!

Rode wijn Sumaridge rode wijnen
Rode wijn Sumaridge rode wijnen
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sumaridge Estate gelegen in Hemel en Aarde Vallei, Zuid-Afrika, bekend om haar heerlijke wijnen en prachtige omgeving.

Sumaridge Estate wijnen, trots bezit van de familie van Bellingham Turner, ligt sierlijk tussen twee imposante bergketens in de Western Cape completo Upper Hemel-in-Aarde vallei, met indrukwekkend uitzicht dat zich uitstrekt tot Walker Bay aan de Atlantische Oceaan. De originele boerderij begon in 1997, met een kleine oppervlakte van slechts 44 hectare voor de inmiddels beroemde wijnen worden geproduceerd op. Aangezien de nieuwe eigenaars de boerderij in 2008 overnam, de wijngaarden uitgegroeid tot omvatten 104 hectare, met geen tekenen van vertraging. De boerderij zelf zijn gericht op het geven van een "aardse expressie afgebeeld om hemelse Effect" met de majestueuze en mooi hoofdgebouw met uitzicht op wijngaarden en privé dam. Vanuit dit gezichtspunt kunnen bezoekers genieten van een unieke smaakbelevenis houdend in de geschiedenis en de schoonheid van het gebied.

Sumaridge is trots op haar wijnen, verzorgen aan elke cultivar van de plant op de beste locatie mogelijk tegelijkertijd moeten werken in harmonie met de natuurlijke aspecten van het dal naar het produceren van kentekens elegante, ruime in lichaam en complexe wijnen. Met de inbreng van hun wijnmaker, Gavin Patterson, zijn de wijnen geëvolueerd met elke oogst, zijn eigen persoonlijke aanraking toe te voegen aan elke cultivar gemaakt. Bij aankomst, bezoekers kunnen kiezen om te genieten van de ervaring van hun proeven of restaurant uit op de gemanicuurde gazon, met uitzicht op de dam en de Kleinriver bergketen of, als het weer minder dan ideaal is, is er een mooie proeverij ruimte om te ontspannen in. De elegante meubels en verbeteren van de elegantie van de wijnen gepresenteerd, indeling toevoegen.

Gelegen - 34 ° 22' 1 416 ", 19 ° 15' 19.116" Zuid.
De 210 ha/519 hectare Sumaridge Estate, bevindt zich in de afdeling van de wijn van oorsprong van de Upper Hemel-in-Aarde vallei, die is gelegen boven de stad van Hermanus kommuna in het zuidoosten Cape, ongeveer 110 kilometer van Cape Town International Airport.

De wijnen van Sumaridge Estate

Sumaridge is een familiebedrijf wijn landgoed gelegen in de prachtige bovenste Hemel-in-Aarde vallei, in de buurt van Hermanus. De wijngaarden van onze berg bieden bedwelmende uitzicht op de Atlantische Oceaan, die verantwoordelijk is voor de koele maritiem klimaat die helpt heerlijk maken evenwichtig wijnen die leeftijd buitengewoon goed. Haga Klik sobre la fles beelden aan gedetailleerde proeverij bekijken voor elke wijn.

In een wijngaard is het een feit dat fundamenteel, de kwaliteit van de druiven het potentieel voor kwaliteit in een wijn bepaalt. Echter, er zijn veel variabelen die invloed op het uiteindelijke karakter hebben zal.
Allereerst inzicht in de fijne kneepjes die bestaan uit het terroir, en een evenwicht te vinden tussen de landbouwaspecten, en die van de natuurlijke omgeving.
Neem contact op met elke functie van elk gegeven seizoen, van snoeien tot bepaling van de optimale rediness, en de effecten van wijnbouw weten en klimatologische omstandigheden op de druiven bij de oogst te benutten van de kenmerken die de wijn zijn onderscheidende kenmerken geven zal.

Terwijl op dit moment actueel, is terroir niet een nieuw concept. De term is van Franse oorsprong en verwijst naar een unieke set van omstandigheden die specifieke kenmerken op de aldaar geproduceerde wijnen schenken.
Dus opnemen topografie, bodem, macro- en micro klimatologische omstandigheden en keuze van verscheidenheid en wijnstok veehouderij, doorgevoerd in de kelder omgeving, apparatuur, geschiedenis, tradities en wijnbouw methode.
De oude Grieken zou stempelen hun terracotta wijn kolven met het zegel van de regio die ze vandaan, en al snel verschillende regio's gevestigde reputatie op basis van de kwaliteit van hun wijnen.
Bourgondië die de monniken begonnen te vestigen van grenzen in de Middeleeuwen, bestaan waarvan velen vandaag als Grand Cru wijngaarden

Copyright © 2020 Vinopio