U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Rode wijn uit Blikjes

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Rode wijn uit Blikjes

Rode wijntjes in Blik 

Wijn in blik lijkt misschien een gimmick om wijn te verkopen in handige pakketten. Je zou zelfs kunnen denken dat blikken zijn gereserveerd voor slechte kwaliteit wijnen. Geen van beide veronderstellingen waar is, in feite, en er zijn enkele ronduit indrukwekkend opties die je snel zult krijgen aan boord met deze groeiende trend. Terwijl ze in aluminium blikjes kunnen komen, het schip verleent geen blijvende smaak. In feite, echt een goede blik wijnen zijn bijna niet te onderscheiden van hun gebotteld tegenhangers.
U kunt rood, wit, rosé, nog steeds, en mousserende ingeblikte wijnen gemaakt van alle variëteiten van druiven vinden. Draagbaarheid is het grootste voordeel hier: Er is geen angst voor gebroken glas of het vergeten van de kurkentrekker wanneer u het naar het strand of op een picknick. Blikjes laten u nu ook wijn nemen op deze outdoor locaties waar glas wordt verboden, net als vele campings. Je moet echter de portiegrootte in gedachten te houden tijdens het genieten van deze eenvoudig tray drank.

Wijn in blik  worden meestal verkocht in vier verpakkingen van 12-ounce blikjes, hoewel sommige kleiner zijn. Dat betekent dat 375 ml een half normaal wijnfles is. Kleine blikjes van 250 ml (ongeveer twee glazen wijn). Omdat wijn typisch ten minste tweemaal de kracht van bier is, zult u wilt voorkomen om het drinken met een "bierblikje mentaliteit," omdat u onverwacht gedronken kan worden!

Laten we kijken naar enkele van de voordelen van de blikjes. Lichter en steviger dan flessen, blikjes blinken uit in meenemen onderweg. Of het nu gaat kamperen, een picknick, bij het balspel, de ingeblikte wijn formaat heeft flessen en dozen met wijn verslagen in een hand om draai. Zelfs voor de milieuvriendelijke menigte, de voordelen blijven zich opstapelen voor blikjes wijn. Lichter gewicht betekent minder uitstoot tijdens het transport (en minder kosten). Zelfs misschien nog belangrijker is het feit dat aluminium wordt gerecycled op een veel hoger tempo dan glas.

Goede wijn bestaat niet in de fles alleen, meer wijnmakers omarmen de deugden van alternatieve verpakkingen zoals blikken, vaten en bag-in-boxes. Terwijl sommige associëren ingeblikt wijn met goedkope, smakeloos sap - de Bud Light wijn, zo u wilt - dat stereotype is gewoon niet juist. Enkele van de beste wijnen zijn te vinden in blikjes, en de hoeveelheid van de kwaliteit van ingeblikte wijn alleen maar groter!