U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Rutini Wines rode wijnen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Rutini Wines rode wijnen

Rutini wijnhuis is één van de meest succesvolle wijnhuis van deze tijd!

De Rutini familie wijnbouw traditie begon in de vroege 19de eeuw in Le Marche, Italie, toen Francisco Rutini begonnen met het maken van wijn voor de van zijn geboortestad, Ascoli Piceno inwoners. De re na, zijn enige zoon Felipe Rutini emigreerde naar Amerika uit te breiden van de wijnbouw traditie. Het is wat in Coquimbito, Maipú, in de provincie Mendoza Argentinië dat hij zijn eerste wijnstokken, geplant verder beginnen de Rutini wijnen erfenis. Sinds haar oprichting in 1885, Rutini wijnen is erkend voor zijn buitengewone kwaliteit en karakter van de wijnen. Als Don Felipe Rutini ingebouwde ¨Labor en perseverance¨ het wijngoed onder het motto, creëerde hij een blijvende erfenis voor topkwaliteit wijnen in Argentinië.
Don Felipe verder ontwikkelen van zijn wijngaard in Maipú, en daarna zijn activiteiten uitgebreid naar Los Corralitos en Medrano van Mendoza regio's. Deze uitbreiding gedupliceerd de capaciteit van de producent, zoals dit in grote vaten en Nancy eiken vaten uit Frankrijk.
Don Felipe overleed in 1919 zijn afstammelingen die belast is met het bedrijf te verlaten. Voortzetting van de uitmuntendheid en de traditie, begon de Rutini-familie aan de verdere ontwikkeling van de productie van fijne witte en rode variëteiten zoals Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay en Malbec. Later de Chenin druif wat dus opgenomen.
De lange traditie van productie en wens tot moeilijk combineren evolueren en innoveren, Rutini wijnen wordt erkend als één van de meest succesvolle en relevante tijd van onze merken.

Variëteiten gekweekt door Rutini Wines:

Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, TEMPRANILLO, Sangiovese, Petit Verdot, Pinot Noir, Cabernet franc, Garnacha, Verdelho Verdicchio, Pinot Grigio, Semillon, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Gewürztraminer, Chenin Blanc en Torrontés.

Rutini wijnhuis is opgericht in 1925, Mendoza Argentinie. 

Felipe Rutini 's is geboren op 3 december 1866 in Torre San Patrizio , provincie Ascoli Piceno , in de regio Le Marche , Italië. Hij is best bekend als een van de vier grote Italiaanse wijnmakers in Mendoza en de oprichter van "Rutini Wijnen", La Rural Winery en het Wijnmuseum van Mendoza. In 1890 trouwde hij met Ernesta Cremaschi, een Italiaanse immigrant, wiens familie ook werkzaam was in de wijnindustrie. Ze hebben zeven kinderen geboekt. In de jaren 1900 creëerde Felipe een samenwerkingsverband met zijn echtgenoot, Ángel Cavagnaro, die de zaken heeft gestimuleerd en heeft geleid tot het op grote schaal produceren en marketing van wijn.Aanvankelijk omvatte de wijnmakerij twee gebouwen en het familiehuis. In 1910 heeft hij nieuwe, ruime faciliteiten ingewijd om de eerste Argentijnse high-end wijnen te maken. State-of-the-art machines werden vanuit Europa ingevoerd.  Felipe Rutini's groeistrategie omvatte uitbreiding naar nieuwe markten, vooral Buenos Aires en Santa Fe, Argentinië. Felipe Rutini is overleden in 1919. Na zijn dood keerden zijn nakomelingen terug naar Coquimbito om het werk van Don Felipe voort te zetten en het bedrijf uit te breiden, geleid door Doña Ernesta en haar zonen Francisco, Italo en Oscar. In de jaren 1930 planten zij rode en witte rassen voor high-end wijnen in hun nieuwe landgoed in Tupungato en in hun woningen in Maipú en Rivadavia. Binnen enkele jaren werden de merken onder Bodega La Rural bekend geworden door consumenten en geproduceerde wijnen, waaronder de beroemde "San Felipe" in zijn kenmerkende "kantine fles" en "Felipe Rutini", gelanceerd op de 100ste verjaardag van de stichting van de wijnmakerij