U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Mont Marcal rode wijnen

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Mont Marcal rode wijnen

Historisch wijnhuis Mont Marcel

Oorspronkelijk uit de XIV eeuw, is de mooie boerderij dat huizen van de kelder gelegen in het hart van de Penedès, 220 meter boven zeeniveau. Met de plattegrond van een basilica, metselwerk is gebruikt om het frame van de ramen en de scheidslijnen van de verdiepingen, dit geeft het huis een uniek karakter. Het is aan het eind van de XIX eeuw tot een klooster van de orde van de "Barefoot Karmelieten" bewerkt en intact blijft nog steeds de charme van de originele structuur.

De wijngaarden van Mont Marcel

Het landgoed is 40 hectare eigen wijngaarden die bestaat uit de inheemse rassen zoals hoofddruif, kunnen, Parellada en Tempranillo, naast andere rassen die zich perfect zoals Chardonnay, Syrah, Merlot en Cabernet Sauvignon aangepast hebben. Op hetzelfde moment, om te kunnen bereiken van de werkelijke productie, Mont Marçal werkt samen met andere landgoederen in de Penedès.

De wijnkelder van Mont Marcal

De kelder op Mont Marçal Vinícola werd opgericht in het jaar 1975 door Manuel Sancho, die na vele jaren wijden aan de muziekwereld, zijn activiteit naar een nieuwe regisseerde kunst: die van de wereld van wijn en Cava. Het is Blanca Sancho, de oprichter van de dochter, die nu de kelder samen met een team van jonge professionals die erin geslaagd loopt te mengen de oorspronkelijke filosofie van de kelder met de rusteloze geest van de nieuwe generaties en dit, aan te passen in alle velden, tot de behoeften van de markten van vandaag. Mont Marçal maakt kwaliteitswijnen in het "Denominaciones de Origen" Penedès, Catalunya en Cava

Hoe drink je de rode wijnen van Mont Marcel?

Dit is een zeer veelzijdige wijn die ook de meest consistente gerechten (vlees, sterke kaas, enz. begeleidt) maar wanneer geserveerd lichtjes gekoeld, dat het is perfect met lichte gerechten zoals vis en rijst gerechten, zalm, pasta enz. In het eerste geval is de aanbevolen portie temperatuur 18ºC, terwijl in het tweede geval, het moet worden licht gekoeld tussen 10 en 12ºC.