Rode wijn Millstream rode wijn

Rode wijn:

Voor elke gelegenheid de perfecte Rode wijn

Wij helpen je bij het vinden van de juiste wijn voor elke gelegenheid. Het is ook mogelijk om je favoriete wijn te vinden door middel van bovenstaande zoekbalk. Ben je niet op zoek naar een specifieke wijn? Het bekijken van onze toplijsten is dan zeker de moeite waard. Met Vinopio is het gemakkelijk om die ene fles te vinden die het allemaal beter maakt - en tegen een betaalbare prijs!

Rode wijn Millstream rode wijn
Rode wijn Millstream rode wijn
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Wijnhuis Millstream maakt soepele, vol rode huiswijn, die bij alles lekker is!

Heerlijke huiswijn uit Western Cape, Zuid-Afrika. Het wijnhuis Millstream ligt voor de Western Cape regio zonsopgang in de Zuid-Afrikaanse wijn land misschien wel één van de zeer mooiste plekken op aarde. Met rood getinte bergen en glooiende wijngaarden, kustgebieden die twee oceanen en ruige kliffen begroet, heeft de Western Cape – – Zuid-Afrika's belangrijkste wijn provincie, bestaande uit alle van de natie top wijn regio's – – een aantal van's werelds oudste bodems, een gunstige mediterraan klimaat en koeling winden. Stellenbosch is de meest bekende benaming van de West-Kaap in Zuid-Afrika's "Wine of Origin" systeem, hoewel Swartland, Elgin en Constantia ook kritische succes hebben bereikt. Chenin Blanc is de Kaap van handtekening druif, maar Bordeaux - en Rhone-style mengsels, evenals de "Cape Blend" (ongeveer 30% Pinotage vermengd met Bordeaux rassen), worden sommige van haar hoogste scoren bottelingen.

Deze kersrode wijn wordt gekenmerkt door aroma's van jong rood fruit als kers, framboos en rijpe bessen met een lichte kruidige toets, makkelijke aanzet en zachte afdronk.             

Copyright © 2020 Vinopio