U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Jerôme Quiot rode wijn

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Jerôme Quiot rode wijn

Wijnhuis Jerôme Quiot

In de loop van de eeuwen en de rest van hun familie geschiedenis de Quiot familie, wijnmakers sinds 1748, hebben vastgesteld prachtige eigenschappen die zijn voortdurend uitgebreid.

Het verhaal begint in de Vaucluse, in Chateauneuf-du-Pape waar Antoine Quiot een paar hectare wijngaarden in 1748 verworven. Vandaag, de Domaine du Vieux Lazaret bestaat uit meer dan 100 hectare met een aantal van het land gelegen in de regio Côtes du Ventoux. De 13e generatie van de familie momenteel werken de boedel.

Vervolgens, dichtbij van Aix en Provence aan de voet van Mont Sainte-Victoire kwam de Domaine Houchart in de familie in 1890. Het werd toegevoegd aan met het Domaine de Verlaque in 2002. Vandaag, zijn Florence en Jean-Baptiste de vijfde generatie aan het werk van het landgoed.

Terug naar Chateauneuf-du-Pape waar de Domaine Duclaux werd opgericht in de jaren 1750 en door de familie Quiot heeft gewerkt sinds 1987. De laatste afstammeling van de familie van de Duclaux, Emmeline, overleed in 2001 en het landgoed overgelaten aan Florence en Jean-Baptiste.

In 2000, de Quiot-familie gediversifieerd in selectie wijnen, complimenteren met het scala aan wijnen uit hun eigen landgoederen.

Ten slotte, na op zoek naar uitbreiding in het Rhône-gebied voor een lange tijd, de Quiot-familie de Château du Trignon gekocht in 2006 en in 2008 vergroot het met 10 hectare van Vacqueyras druiven en 2 hectare Beaumes de Venise druiven.

Het logo op wijnflessen van Jerôme Quiot

Het logo is een vinestock, met 4 vestigingen, symboliseert:
Het vinestock: wij zijn wijnmaker en wijn-eigenaar, met inachtneming van de bodems. Onze wijnen zijn producten met karakter, rijk aan "terroir" en cultuur

De 4 takken: is de weergave van de "Famille Quiot". Het bedrijf is gevestigd op de 4 leden van de Quiots: Geneviève, Florence, Jérôme en Jean-Baptiste.
De vinestock is opgroeien gedurende de 4 Hardware.info Famille Quiot; het vertegenwoordigt de interactie tussen mens en wijngaarden, tussen kennis en het geven van de aard, een invloed op de andere, en vice versa.