U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Girard Winery Rode wijnen

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Girard Winery Rode wijnen

De wijnen van Girard Winer: Consistentie in de fles

Gewijdheid, Gericht en Gepassioneerd. Dit is waar wij naar  streven: ambachtelijke consistente wijnen om trots op te zijn vintage aan vintage, fles aan de fles.
Uit onze jarenlange relaties met telers aan onze zorgvuldige wijnbouw praktijken is ter ere van de ware aard van elke wijn ons hoofddoel. Wij zijn gewijd aan technieken en exploitatie van een installatie dat ons toelaat om het duren met elke wijn wil haar ware aard

Erfgoed in de Napa Valley

Bij Girard zijn wij gepassioneerd over wijn. Wij zijn toegewijd aan het land. En we zijn trots op Bel Napa Valley ons huis.
Girard Winery begon in 1975 als een droom van een vader-zoon duo. De twee deelden een passie voor wijnen van hoge kwaliteit, respect voor de rijke geschiedenis van de vallei en een pioniersgeest. 25 jaar later, een andere wijnboer met dezelfde passie voor de wijnbereiding en wortels diep in de Napa Valley is voortzetting van de erfenis van Girard.

Onze wijngaarden

Napa Valley is doordrenkt van traditie en gebouwd op het harde werk van families van kwekers die deze befaamde wijnbouw regio een pionier.
Onze wijnboer Pat Roney en wijnbouw team, Marco DiGiulio en Glenn Hugo, hebben gesmeed decennia-lange relaties met telers in de vallei. We hebben gekweekt vriendschappen met deze gezinnen wiens voorouders behoorden tot de eersten om te planten in Napa en waarvan we hebben gevallen in liefde met wijngaarden. Elk vintage, we zijn trots om fruit selecteert de beste sites, bergtop Cabernet Sauvignon variërend tot dalbodem Sauvignon Blanc wijnen die authentiek Napa zijn weerspiegelen.
Trots is de kern van onze relaties: deze wijnbouwers zijn trots op hun vruchten en wat wij ermee doen. Wij erkennen hun inspanningen door de inachtneming van hun naam, hun bedrijf en de druiven die ze groeien door het produceren van wijn die alleen kan worden omschreven als authentiek en consistente

Bij Girard zijn wij gepassioneerd over wijn.
Wij zijn toegewijd aan het land. En we zijn trots op Bel Napa Valley ons huis.