U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Gere Attila Rode wijnen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Gere Attila Rode wijnen

Attila Gere (Pécs, 1954) Hongaars Oenoloog, Gere Attila Pincészete

Eigenaar van wijn Maker van de titel van het jaar (1994) en het Ridderkruis van de Hongaarse Republiek (2001). Met zijn wereld klasse winery is hij een van de meest populaire wijnmakers van Villány wijn regio.
Hij begon zijn carrière wordt een forester voor 17 jaar. In 1978 verhuisde hij naar Villány en er hij en zijn vrouw, Katalin, begon te groeien de druiven in de helling van de Csillagvölgy. Deze eerste wijngaard was slechts een paar hectare. Ze kreeg het gebied als trouwcadeau van hun ouders. Attila nog werkte in de bosbouw dan maar hij ook produceerde en verkocht van wijn. Het was de vintage van 1986 die eerst ging naar winkels in flessen. Hoewel hij kreeg contact vinificatie door zijn huwelijk, heeft zijn familie vinificatie een traditie terug naar acht generaties. Zijn overgrootouders waren wijnmakers in Villány.
Gere, na het geven van zijn oorspronkelijke baan, uit op de familie onderneming in 1991, die vandaag de dag een van de meest bekende wijnhuizen is gelanceerd. Na jaren van hard werken is het wijngoed trots op haar eigen sommige 70 hectare prachtige gronden in de hellingen van Kopár, Konkoly, Csillagvölgy en Ördögárok Bel. Sommige van de geteelde rassen: Portugieser Blaufrankisch, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Tempranillo, enz.
Naast het familielandgoed, een joint venture opgericht in 1992 "hand in hand met Franz Weninger, Oostenrijkse wijnmaker.
Attila Gere de overtuiging is dat de wijnstok moet ontwikkelen onder de meest natuurlijke omstandigheden om te absorberen de rijkdom van de soi.

Gere Attila Winery is een familiebedrijf gestart in 1991 en nu een van de belangrijkste wijnhuizen in Hongarije. Attila Gere-oorspronkelijk een boswachter, en de eigenaar van het bedrijf – ontvangen de Hongaarse wijn Maker van de titel van het jaar in 1994. De internationaal erkende producent wijnen concurreren met de meest beroemde Franse wijnen en bekend niet alleen in Europa maar ook aanwezig op de Aziatische en Amerikaanse markten.
Hun geloof is dat de wijnstok onder de meest natuurlijke omstandigheden om te absorberen de rijkdom van de bodem en geven een echt grote wijn moet ontwikkelen. Dat is waarom het wijngoed verbindt er zich toe naar de biologische teelt. Uitstekende wijn kan worden gemaakt alleen van gezonde druif. De winery boerderijen aan 70 hectare in deze uitstekende hellingen van Villány wijn regio als Kopár, Konkoly, Ördögárok en Csillagvölgy. Sommige van de geteelde rassen: portugieser, bluefrankisch, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, syrah, tempranillo, enz. Tijdens de verwerking van de geselecteerde druif gegroeid met strikte opbrengst beperking het meest belangrijk is voor perfect het bijeenhouden van de waarden die op de loer in de vrucht. Om dit te bereiken de wijnmakerij aluminium legering de moderne wijn maken technologie met de tradities van Villány opzettelijk.
De moderne producent-faciliteit werd in 2002 gebouwd en hier de modernste wijn maken technologie wordt gebruikt.
Bovendien in 4-sterrenhotel (Hotel Crocus Gere wijn) en een gastronomisch restaurant (Mandula) zijn ook delen van de Gere wijn ervaring sinds 2008