Rode wijn Firriato Rode wijnen

Rode wijn:

Voor elke gelegenheid de perfecte Rode wijn

Wij helpen je bij het vinden van de juiste wijn voor elke gelegenheid. Het is ook mogelijk om je favoriete wijn te vinden door middel van bovenstaande zoekbalk. Ben je niet op zoek naar een specifieke wijn? Het bekijken van onze toplijsten is dan zeker de moeite waard. Met Vinopio is het gemakkelijk om die ene fles te vinden die het allemaal beter maakt - en tegen een betaalbare prijs!

Rode wijn Firriato Rode wijnen
Rode wijn Firriato Rode wijnen
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wijnhuis Firriato, welkom!

Topwijn is een eenheid van meting, een duidelijk concept, het resultaat van een zakelijke beslissing staat te transformeren zelf tot belofte en toewijding. Herinnerend aan de productiegeschiedenis van een die in het bezit van zo groot belang voor de wereld van kwalitatief hoogwaardige Siciliaanse wijn in een paar korte lijnen kan resulteren in een samenvatting huiduitslag en ontoereikend. Omdat topwijn een bedrijf dat is een levend, warmbloedige organisme dat leeft van de aard, identiteit en passie is. Wij zijn in de Italiaanse provincie Trapani, een van de meest magische delen van de wijnstreek van Sicilië, waar eeuwen van wijnbouw hebben gegeven dit gebied een natuurlijke vermogen om te produceren van wijnen met een sterk gevoel van identiteit. Het was het begin van de jaren tachtig toen Salvatore Di Gaetano, een zakenman met een passie voor zijn geboorteland, zag de juiste elementen in dit foto-briefkaart landschap de vruchten van zijn vrij uitgesproken passie: hoge kwaliteit wijn. Topwijn is de bekroning van deze droom, een bedrijf dat in drie decennia uitgegroeid tot een van de grootste productiebedrijven in Sicilië, een referentiepunt voor Made in Italië excellence erkend over de hele wereld. Vanaf het begin, heeft Salvatore Di Gaetano gegokt op het oenologische potentieel van de traditionele wijnstokken. Nero d'Avola Perricone en Nerello Mascalese, maar ook Zibibbo, Grillo en Catarratto, met topwijn alle geworden wijnen die hebben overschreden, de oceanen, bereiken ver weg van steden en het aangaan van het hart van de enthousiaste wijnliefhebbers. Harmonium, Ribeca en Santagostino zijn wijnen die gekke

Firriato Rode wijn uit Sicilië, Italië. Drink mee met de godfather!

Firriato letterlijk vertaald topwijn is een relatief nieuwe producent die werd opgericht in 1985. Ze hebben snel de aandacht van de wijnliefhebbers en de pers opgedaan.

Hun filosofie is om hooggekwalificeerde internationale wijnbouw adviseurs uit Australië en Nieuw-Zeeland in dienst en ze combineren met de talenten van hun wijnmaker Giuseppe Pellegrino. Dit team is belast met de taak van het maken van wijnen die uitdrukking geven aan de uniciteit van het terroir van de Siciliaanse using opwaarts naar de minute technologie.

De bedoeling is niet om een Australische of Nieuw-Zeelandse stijl wijn maar zacht en expressieve Siciliaanse wijnen door de ervaring van het team met de middelen die in overvloed in hun sub-regio in West-Sicilië in de buurt van Trapani.

Ze zijn enkele van de meest dynamische wijnen maken vandaag in Sicilië.

Copyright © 2020 Vinopio