U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Feudi Bordonaro Rode wijnen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Feudi Bordonaro Rode wijnen

Welkom bij wijnhuis Feudi Brancidorti Dei Bordonaro.

Tussen Mount Erice en de Egadische eilanden, geplaatst op de glooiende heuvels op een hoogte tussen 300 en 400 meter boven de zeespiegel, de rijen van weelderige traject van Gelso Grande Estate, het hart van de productie "Vetes Branciforti van Bordonaro."
We worden ondergedompeld in het platteland van Trapani, in de meest aangeplante in Italië, waar de boer weet heeft gebouwd, na verloop van tijd een verhaal gebaseerd op landbouw, die haar meest authentieke expressie in de oenologie kwaliteit heeft. Het is hier dat we realiseerden ons dat een productie-filosofie die de traditie met een ontwerp wijn natuurlijk geschikt voor excellentie accepteert. Dit areal ingeprinte Siciliaanse wijn geschiedenis is deze ongerepte plek viert de Unie tussen het groen van de wijngaarden en de blauwe hemel.
Een unieke en eenmalige met volledige eerbiediging van de natuur. "Vetes Branciforti van Bordonaro," schrijft een andere pagina van deze prachtige traditie met een filosofie die geschikt is voor de kwaliteit van de productie. Van het oogsten van de druiven aan het delicate proces van wijnbereiding. De oogst begint in de grote moerbeiboom begin augustus zodra Chardonnay heeft de juiste mate van rijpheid bereikt. Kort na verzamelen de deskundige handen van de huurders, de bessen van Grillo.
Het ' een langzaam proces dat voor de laatste tien dagen van September met de oogst van de rode druiven druiven bereikt. Het doel van deze zorg wordt volledig doorgevoerd in de processen van de wijnbouw gericht ter verbetering van de organoleptische kenmerken van elke druivensoort.

Van de gelukkig Unie tussen het landgoed voor Gelso Grande in het platteland van Trapani en de pracht van een glorieus verleden gemaakt "Vetes Branciforti van Bordonaro." Zeven nieuwe labels die, nogmaals getuigen, de roeping van een grondgebied, uniek in de wereld voor het hosten van de wijngaard en produceren druiven van grote persoonlijkheid met een enorme identiteit.
De lange rijen van inheemse Nero d'Avola, Grillo en Cataratto worden aangevuld door die van de internationale Merlot, Syrah en Chardonnay.But Gelso Grande huisvest ook een schatborst van Petit Verdot die eens te meer het vermogen van deze verspreidingsgebied getuigt voor verschillende druivensoorten respect voor elkaar, altijd, de meest authentieke specificiteit.
Elke druif is geïmplanteerd in een specifiek gedeelte van de wijngaard om juiste blootstelling aan zonlicht. Elk ras heeft zijn hoogste uitdrukking op een natuurlijke manier. Het terroir is klei-leem met een gemiddelde drijfmest en een evenwichtige hoeveelheid kalksteen en met een juist evenwicht tussen de minerale bestanddelen.