U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Farnese Vini Rode wijnen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Farnese Vini Rode wijnen

Farnese Vini de beste Italiaanse wijn producent van 2016 - 2017

Uitgeroepen door Luc Maroni, The grand international wine award en Het Nieuwsblad

Farnese Vini is een jong winery dat in een paar jaar, dankzij een beleid gewijd aan de hoogste kwaliteitsonderzoek en marketing, is uitgegroeid tot de toonaangevende bedrijven in Zuid-Italië met een productie van bijna 13 miljoen flessen exporteren.

Het merk Farnese, bekend in de belangrijkste wereldmarkten, zal de groep in het teken heeft nu zeven toonaangevende bedrijven in het zuiden van Italië en afzetmogelijkheden in 74 landen op alle continenten.

Het succes van Farnese is niet alleen in getallen, allermeest naar de reputatie van Farnese kwam ook uit nationale en internationale onderscheidingen: gedurende 3 opeenvolgende jaren Farnese tot bedrijf van het jaar in de industrie uitgeroepen, 5 keer Farnese wijnen werden bekroond als "wijnen van het jaar" en meer dan 30 internationale gouden medailles en trofeeën in de afgelopen jaren hebben de prikbord bedrijf vergroot. Om succesvol te zijn in de markt is het belangrijk hebben van wijnen van hoge kwaliteit met een scherpe prijs en met grote verpakking, maar het is ook belangrijk een bedrijf kundig voor haar klanten te voorzien van een snelle en efficiënte service.

Het grote succes van het productiesysteem en verkoop Farnese werd verlengd in Puglia, Campanië, Basilicata en Sicilia houden als belangrijkste doelstelling voor de productie van wijnen van de hoogste kwaliteit, die kunnen inspelen op de verwachtingen van de meest veeleisende klanten. In de toekomst strategieën van de groep Farnese, Zuid-Italië zal spelen een steeds belangrijkere rol want is het kundig voor produceren van wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Farnese Vini heeft door de jaren heen vele prestigieuze prijzen gewonnen.