U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Costa Cruz Rode wijnen

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Costa Cruz Rode wijnen

De lekkerste Costa Cruz wijnen perfect als huiswijntje!

Bodegas Lozano wijnhuis van Costa Cruz

Heerlijke Costa Cruz rosé uit La Mancha, Spanje.De wijn van deze producent is medium, soepel, vol rood van smaak!

La Mancha is het grootste wijngebied ter wereld produceren zowel en Viñedos de España categorieën. Het is een ideaal gebied voor de teelt van druiven als gevolg van de lange uren van zon; de veelzijdigheid van het land in staat stelt een grote verscheidenheid van druiven van over de hele wereld te bloeien zonder probleem en lage rendementen bieden Premiumkwaliteit.

Bodegas Lozano werd opgericht in 1853 toen wijn voor het eerst werd geproduceerd van hun wijngaarden. Vier generaties later is het bedrijf, die werd opgericht in 1920, toen de eerste producent werd gebouwd, het grootste particulier eigendom, family-run Bodega in Spanje.

Gelegen in het hart van La Mancha op Villarabledo Bodegas Lozano eigen bijna 1000 ha op twee landgoederen - Los Carrasca en Los Salvadores - die zijn beplant met 11 verschillende druiven variëteiten. Ze samenwerken met meer dan duizend lokale kwekers om de bron en vinificeren van aanvullende vereisten. Bodegas Lozano volledig zijn aangepast aan de behoeften van de mondiale wijnhandel, exporteren naar 30 landen. Hun toegang tot variëteiten en volume hen in staat stelt te bieden op maat gemaakte wijnen en labels.

Als een belangrijk onderdeel van de voorwaartse uitziende bedrijfsfilosofie die ze hebben, in de afgelopen 10 jaar, geïnvesteerd 75 miljoen euro, met inbegrip van de opening van een fabriek die gespecialiseerd zijn in de uitwerking van druivensap, het maken van Bodegas Lozano het meest prestigieuze wijngoed in La Mancha.