U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Boutinot Rode wijnen

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Boutinot Rode wijnen

Wie is Boutinot?

Boutinot zijn druif telers, wijnmakers, wijn importeurs, wijn leveranciers en exclusieve agenten voor meer dan 150 van's werelds mooiste en bekroonde wijnproducenten. Uiteindelijk, we zijn winelovers en voor degenen onder ons op Boutinot is het echt...
Alles over de wijn.

Opgericht in 1980, Boutinot hebben uitgegroeid tot één van de toonaangevende UK gebaseerd distributeurs van kwaliteitswijnen van over de hele wereld. Onze portfolio bestaat uit meer dan 1400 wijnen en we verkopen meer dan 44 miljoen flessen per jaar, leveren een grote verscheidenheid aan wijnen te UK en internationale retailers, restaurateurs en groothandelaren.

Boutinot zijn zeer bijzonder over wat we doen en met wie we werken met voor zorgen dat elke fles bevat alleen de beste wijn afkomstig uit de beste druiven. Een producent stelt ons in staat de kwaliteit van elke wijn die wij craft - een uniek voordeel Boutinot heeft ten opzichte van andere distributeurs UK wijn te controleren. Wij zijn trots om te vertegenwoordigen de gewaardeerde producenten zoals Emiliana (één van's werelds grootste biologische wijn producenten), Vallet Frères (IWSC Franse wijn producent van het jaar 2012) en Koopmanskloof (een van de grootste single estate Fairtrade gecertificeerde wijnhuizen in de wereld)... slechts een paar van de top merken en producenten hebben wij het voorrecht te werken met.

Onze inzet voor het verstrekken van geweldige wijnen tegen concurrerende prijzen is in vele opzichten erkend door de jaren heen. Met name bij de toekenning van de wijn van de Sommelier van 2013 waren we blij wijn handelaar van het jaar voor het 5e jaar op rij worden genoemd.

Uiteindelijk, we zijn winelovers en voor degenen onder ons op Boutinot is dat echt zo!

LE PETIT CHAT (MALIN) is de  bekroonde Le Petit Chat variteit van het zuiden van Frankrijk van Boutini. 

Die zelfs een "cult" volgers heeft.

Deze wijn is namelijk voor huisdier liefhebbers die een poes hebben geweldig en alle andere poezen fans.

Met 38,2 miljoen kattenhuishoudens in heel de VS is er een belangrijke doelgroep. Het de wijn is purrrfect als cadeau of op tafel als je ook een poezen fan bent.

Boutini Wines is een wereldwijde firma met wijngaarden wereldwijd Frankrijk ,de wijnen op de webshop van Vinopio.be. Ze hebben ook wijngaarden in Italië, Spanje, Zuid-Afrika, Chilli, Argentinië, Australie en Nieuw Zeeland.

Er is een gezegde bij Boutinot "It's all about the wine". Zelf zijn ze er van overtuigd dat ze goede weten wat ze doen en hoe ze het moeten doen. Als derde partijnen dit dan belonen door het uitreiken van medails is dit natuurijk helemaal geweldig en krijgen ze hier nog steeds een heerlijk en overweldigd gevoel van. Ze hebben dan ook ondertussen verschillende medails gewonnen met hun heerlijke wijntjes.