U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Bon Courage Rode wijnen

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Bon Courage Rode wijnen

Aan de rand van Robertson is dorp - waar tow kleinere rivieren de Breede ontmoeten - de historische en succesvolle Bon Courage wijn Estate

Gelegen in het hart van de prachtige Robertson vallei, een vallei van wijn en rozen – ligt Bon Courage Estate, de thuisbasis van enkele van Zuid-Afrika ' s beste wijnen en erkend, zowel lokaal als internationaal, voor hun uitzonderlijke kwaliteit. De statige Kaap-hollandse hoeve dateert uit 1818 en het landgoed heeft genoten van de aandacht en toewijding van drie generaties van de familie Bruwer sinds 1927. De Robertson wijn regio is vandaag de dag bekend om de wijnen van grote diepte en concentratie, een gevolg van de ideale bodem en klimatologische omstandigheden die heersen in deze regio. Drie rivieren loopt door het landgoed en hebben door de jaren heen is gestort een verscheidenheid van verschillende grondsoorten op de boerderij. Door deze diversificatie van de bodem en de microklimaten, een breed scala van druivensoorten kan gedijen in hetzelfde gebied. André Bruwer – de eigenaar en vinoloog – heeft toegegeven aan de basis maxim (waarheid) dat het goede wijn is voornamelijk gemaakt in de bodem en heeft daarom veel energie gestoken in het afstemmen van de juiste cultivar de ideale grondsoort. Hoewel de "traditie" speelt een grote rol bij Bon Courage Estate, voorzichtig maar uitgebreide modernisering toegestaan Andre en zijn zoon Jacques combineren het beste van de traditionele methoden met die van de moderne tijd. Deze combinatie maakt hen een grotere vrijheid en flexibiliteit bij het maken van de huidige en toekomstige Bon Courage wijnen. Vandaag, André en Jacques combineren hun ervaring, vaardigheden, geduld en persoonlijke toewijding in het produceren van een selectie van de allerbeste wijnen.

Stevig, dominate, krachtige rode wijnen uit Zuid Afrika.

Gezegend met ideale klimatologische omstandigheden, Bon moed geniet lange zonlicht uur in de zomer, die zorgen voor optimale rijpheid en een perfecte balans tussen suiker en zuur. Geringe neerslag tijdens de groeiperiode minimaliseert de behoefte aan pesticiden, en geautomatiseerde druppelirrigatie om wetenschappelijke controle op water-toepassing wordt gebruikt. Het landgoed is door een koele bries van de zuid-oostelijke van de Indische Oceaan woeien tijdens de middagen en avonden. De nachten zijn koud en vaak mistige, verdere versterking van de delicate en ongrijpbare smaken en aroma's van de druiven.

Ondersteunen van de superieure kwaliteit van de druiven, opbrengsten zijn laag gehouden, watervoorziening wordt gecontroleerd en luifel beheer is strikt toegepast.

Wanneer de temperatuur laag is, de druiven produceren de meest subtiele smaken en nacht oogsten derhalve werd geïntroduceerd in 1986. De combinatie van perfecte fruit, kelder van de state-of-the-art technologie en de traditionele vaardigheden van de wijnbereiding geleerd gedurende generaties hebben geresulteerd in het aanbieden van een wijn van superieure kwaliteit.