U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Bodegas Concavins Rode wijnen

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Bodegas Concavins Rode wijnen

Samenwerking wijnhuizen Clos Montblancen en Bodegas Concavins

De winery ligt in Tarragona, zeer dicht bij twee symbolische plaatsen in de geschiedenis van Catalonië: de versterkte stad van Montblanc en het klooster van Poblet. Het gebied is doordrenkt van geschiedenis en het is hier dat de cisterciënzer monniken verrekend, bijna duizend jaar geleden, in hun zoektocht naar perfectie.

In 1988 begint Carbonell Figueras familie met een lange winemarking traditie in het land het project van de grot "Clos Montblanc". Onze winery ligt in Barberà de la Conca, zeer dicht bij twee symbolische locaties in de geschiedenis van Catalonië: de versterkte stad van Montblanc en het klooster van Poblet. Het is een gebied dat is doordrenkt van geschiedenis en traditie. Hier de cisterciënzer monniken verrekend, bijna duizend jaar geleden, met hun stevige doel van het vinden van de weg tot in de perfectie. Hun ethos overleeft in de harten van de lokale bevolking vandaag en duidelijk kan worden gezien in de manier waarop ze gaan over hun dagelijkse werkzaamheden.

De WIJNEN van Bodegas Concavins


Onze wijnen hun karakter verkrijgen van inheemse rassen zoals Tempranillo en Grenache, samen met buitenlandse druiven zoals Cabernet Sauvignon, Merlot en Syrah, in een symbiose van karakter en persoonlijkheid toegevoegd. De witte wijnen combineren traditionele Macabeo uit Spanje met Chardonnay en Sauvignon Blanc, geven de mix precies het juiste evenwicht. De roséwijnen worden gemaakt van rassen zoals Tempranillo, Merlot, Cabernet en Pinot Noir in een fermentatieproces we noemen "trapsgewijs" als gevolg van de speciale vinificatie-procedure betrokken.