U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Rode wijn uit Baja California, Mexico

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Rode wijn uit Baja California, Mexico

Rode wijn uit Baja California Mexico heeft zijn eigen Wine Country- en het compleet Amazing!!

Deze miskende wijnstreek in Californië Baja heeft hypermoderne wijnen tot glamoureuze hotels.

Zes honderd mijl ten zuiden van Napa Valley, net voorbij de Tijuana, ligt een serie van weelderige, groene wijngaarden die uit enkele van's werelds meest opwindende nieuwe wereldwijnen draaien. De hoofdweg is rustig en stoffige, en de landschappen zijn verspreid door rock-bezaaid hellingen en grazende koeien. Zet op elke kant weg en u zult beginnen te ontgraven van de vele pareltjes van de Valle de Guadalupe, Mexico's eerste, ontluikende wijn regio. Er zijn restaurants met internationale faam, stijlvolle boutique hotels en uitgestrekte wijngaarden-waarvan de meeste met panoramisch uitzicht-waar je zoveel kans om zich te mengen met de lokale bevolking als met de wijnboeren zelf.

Mexico is voor wijnliefhebbers op de hoogte zoemen. Twee decennia geleden, kon je vallei van Guadalupe wijnhuizen op beide handen tellen. In 2012 waren er ongeveer 50 van hen. Nu, lage completo wijn route beschikt over meer dan 100 wijnhuizen.

Ondanks de exponentiële groei heeft Valle de Guadalupe nog steeds een low-key gevoel dat doet denken aan een pre-commerciële, pre toerisme Napa.

"De wijnhuizen hier allemaal familiebedrijven," zegt Fernando Pérez Castro, eigenaar van Valley completo La Lomita en wijngaarden van de Finca La Carrodilla. "Wij allen leven hier." "Wanneer u een wijnmakerij bezoekt, er is een grote kans u ziet de eigenaar of de bereider of de zijn van de eigenaar opknoping rond."