U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Apatsagi Pinceszet rode wijnen

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Apatsagi Pinceszet rode wijnen

De wijnen uit de wijngaarden van Apátsági Pincészet.

De Benedictijnse monniken, gevestigd in de heilige berg van Pannonia in 996, hebben ooit hun klooster gebouwd, de oude wijnstok en de wijncultuur van het platteland herleven. In het begin zal het gebruikelijke momentum niet breken, sinds de aartsbisschop's. Albeus Records heeft al twintig grote wijngaarden in de omgeving genoemd, waaruit blijkt dat de teelt van wijnstokken de belangrijkste bezetting van het platteland wordt. Het leven van de monniken 'monniken' was eeuwenlang vergezeld van druiven en wijn. Nasionaliseringen na de Tweede Wereldoorlog vernietigden de abdijwijn- en bertraditie die bijna duizend jaar geleden bloeide. Met de recente veranderingen die mogelijk zijn gemaakt, heeft de Pannonhalma Archdiocese en MKB Bank Zrt. Besloten om samen dit belangrijke deel van onze nationale cultuur samen te brengen. Zo zou de abandonment van de abdijwijnkelder kunnen worden genomen, die Tibor Gál vanuit professioneel oogpunt begeleidde.  Het werk is begnnen met het compileren van het druivenplantprogramma na de aankoop van een deel van het oude abdijlandgoed, en ging verder met het ontwerp en de bouw van het nieuwe kelder- en wijnhuisplan.

De plantages van de abdijwijnmakerij bevinden zich in de wijnstreek Pannonhalma met een totale oppervlakte van ca. 600 ha. Het kan geschat worden op 600 hectare (de grootte van het gebied is een van de 22 kleinere wijnstreken van het land). Het klimaat van de regio wordt beïnvloed door het Bakony-gebied, mede door de agro-ecologische omgeving van het bassin Győr en het Marcali-bassin. De weersomstandigheden zijn goed gebalanceerd en hebben gemiddeld licht, warmte en neerslag op nationaal niveau. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 9,8 ° C en de gemiddelde jaarlijkse neerslag is 550-600 mm. De teelt van druiven wordt voornamelijk uitgevoerd op bruine bosgronden op zand.  Het is belangrijk om te vermelden dat in al de grondlagen van alle hellingen het alkaline effect alkalisch is, zodat de bodems kalkvormig zijn. De wijnmakerij loopt op 50 hectare grond, zijn plantages zijn grotendeels in de vroegere bourgeoisgebieden, in 6 grotere hellingen : (9 + 4 ha) in de Pannonhalma (9 + 4 ha), in de Écsi Babszökő slop (10,2 ha), Ravazdi Tavaszó (13,45 ha), en in de rivieren Pannonhalma Packalló en Cseresznyes (12 ha). Door de druivenplantwerk die tussen 2001 en 2010 plaatsvond, bieden alleen pas geplantte plantages de grondstof voor gebruik in het hele gebied. Nieuwe plantages zijn uitzonderlijk 2,4 x 0,8 m in Guyot teelt . In hun vestiging was het belangrijk om het aantal hectaren meer dan 5.000 te verhogen, wat betekent dat de opbrengst per hoofd van de bevolking aanzienlijk kan worden verminderd, zodat de productie van wijn kan starten met betere grondstoffen. Ze willen het optimale evenwicht creëren tussen moderne mechanisatie en veeleisend handwerk in de teelt van plantages.

ngezien Pannonhalma's milieuomstandigheden denken aan het Boven-Loire-vallei of de Elzas, hebben we wijnstokrassen geplant op tweederde van de geplantte gebieden, waaruit wij van uitstekende kwaliteit witte witte wijnen kunnen produceren. Wij willen dergelijke wijnen vooral produceren uit Rijn Riesling , Sauvignon Blanc en Pittige Tramini druiven.  Bij de selectie van de variëteit zijn de historische tradities van de wijnstreek in overweging genomen, dus onze olijven zijn ook groen in onze gebieden. Door toerisme, kunnen bezoekers van over de hele wereld naar Pannonhalma enkele van de internationale soorten die op lange termijn perspectieven zijn, zoals chardonnay , pinot blanc wit, pinot noir , merlot en cabernet franc blauwe druiven groeien.De wijngaard kan worden verwerkt in een nieuwe kelder en wijnkelder, gelegen aan de voet van het klooster, gelegen aan de zuidwestelijke voet van de berg Szent Márton. Voor de verwerking van de druiven is de wijn op het landschap gerijpt en is het gebouw met behulp van het terrein gerealiseerd. Naast het opzetten van de liertechnologie die de rassenstructuur serveert, hebben we veel aandacht besteed aan de bezoekers van de wijnmakerij om volledig inzicht te krijgen in de wijnproductie en de resultaten ervan. Wij hebben een ongewoon oenologisch proces geïntroduceerd dat het hoge kwaliteitspotentieel van de bovengenoemde rassen tot de grootste mate behoudt. Dit is gebaseerd op het vier verdiepingen verwerkingsgebouw waar gravitatiemateriaalhantering mogelijk is. Als een volgende stap in de verwerktechnologie die door de druivensoort en het soort wijn nodig is, wordt de must geplaatst in een ruimte met gehard onderstamdispersies. De fermentatie van blauwe druiven wordt geserveerd door gecontroleerde temperatuurtanks en vetten. Voor de rijping van de rode wijnen zijn kleine vatvormige kelders die zich in de berg uitstrekken beschikbaar. A pincetechnológia széles spektrumú, rugalmasan alkalmazható eszközrendszerre épül. Celltechnologie is gebaseerd op een breed spectrum aan flexibele en flexibele tools. Dit is de basis voor de productie van een nieuw type Pannonhalmi-wijn op basis van diepe tradities.

Wijnhuis Apátsági Pincészet.

Zeker een aanbeveling de Pannonia wijngaard is een oprechte tentoonstelling zoals vermeld in de catalogus "Pannonhalma is prachtig met vliegtuig over een lange strook van de wijngaarden. St. Martin naar het klooster, de bergen, de grond, de wijngaraden met fruit. Overal zie je sporen van de wijsheid en kracht aan het werk." Het 1831. jaar, in het voorjaar van Saint Martin ' s klooster in de bezoeker Ferenc Kazinczy de al eeuwen oude wortels traditionele beeld te zien: de benedictijnse klooster van druiven uit de omgeving van de vrede en de regeling tarieven bemiddeling van de "wijze en macht werkt in de hand" druk. De vrijheid die optie leven, verleden en toekomst beschouwd, willen we moedig voorwaarts te gaan, in het geloof weer een toekomst op te bouwen, als er veel goodwill en gebruik te maken van het nieuwe leven dat wij hebben duizenden jaren, gedwongen te worden onderbroken benedictijner druif - en wijncultuur. De druif productie en wijnmakerij in de vernieuwing en versterking van de hoop, de Pannonia wijngaard c. onze tentoonstelling en in het eerbiedwaardige verleden de presentatie, die waardig we willen zijn. Blij te adviseren aan onze catalogus tentoonstelling. Várszegi Asztrik

Kortom een prachtige wijn uit een betoverende omgeving.