U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Geeft elke gelegenheid een speciaal tintje

Meer afbeeldingen

Mailly Brut Blanc de Pinot Noir Grand Cru

Als aperitief, eenvoudiger gerechten - gebakken zeevruchten, geroosterde tarbot met witte boter en bijzonder sappige gevogelte gerechten zoals scharrelkapoen uit Bresse. Voor meer exotische smaken speelt Blanc de Pinot Noir goed met de Indiase keuken, met name recepten in Tandoori-stijl. Met al dat heerlijk soepele fruit is het ook bij kaas een absolute topper!

  • Mailly
  • Brut - droge, aperitief, feest
  • 75
  • Chardonnay.Pinot Noir
  • tot 2 jaar
  • Champagne bubbels
  • Youtube link

Levertijd is 2 - 3 dagen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 41,55

Meer informatie

Mailly Blanc de Pinot Noir die elke gelegenheid een speciaal tintje geeft

Mailly's kenmerkende cuvee biedt een perfecte balans tussen knapperig heid en zachtheid, subtiele hints van citrus gecompenseerd door zachte aroma's van geroosterd tropisch fruit en zongerijpte tarwe. De smaak vertoont een getemperde levendigheid - vlezige vruchten onderbroken door de pit van citrus. Balans en kruidige structuur blijven bestaan ​​tot een gebeitelde, met zoutoplossing doordrenkte afdronk.

Sinds het meer dan 30 jaar geleden voor het eerst werd uitgebracht, is Mailly Blanc de Pinot Noir een referentie geworden in een categorie champagnes die nu erg gewild is.

Dit is een champagne die elke gelegenheid een speciaal tintje geeft -ideaal als aperitief, maar veelzijdig genoeg om een ​​hele maaltijd bij te drinkenMailly Blanc de Pinot Noir onderscheidt zich tussen enkele wijngaardcuvees,vervaardigd met uiterste precisie om de ultieme expressievan zijn Grand Cru-terroir te bieden

SAMENSTELLING -> Pinot Noir 100%.

Mailly Blanc de Pinot Noir is lekker bij:

Een waardige match voor foie gras in al zijn vormen, maar evengoed op zijn gemak met eenvoudiger gerechten - gebakken zeevruchten,
geroosterde tarbot met witte boter en bijzonder sappige gevogelte gerechten zoals scharrelkapoen uit Bresse.

Voor meer exotische smaken speelt Blanc de Pinot Noir goed met de Indiase keuken, met name recepten in Tandoori-stijl.
Met al dat heerlijk soepele fruit is het ook bij kaas een absolute topper!

VOORBEREIDINGSPROCES
Eerst persen wijn, tank en vat gerijpt
afzonderlijk. Reserve wijnen, gerijpt in vaten
(solera-systeem) Traditionele rijping
sur lattes in traditionele krijtkelders.
MENGEN
Geselecteerde percelen fruit van genoemde
locaties (lieux-dits) op overwegend
noordelijke hellingen, ga
een cuvee maken die de grootsheid
van Mailly Champagne Pinot Noir-druiven laat zien.

DOSERING
8 g suiker per liter.