U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Champagne André Goutorbe

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Champagne André Goutorbe

Sinds 1875 verbouwd de Familie Goutorbe wijnstokken. In 1902 begint Victor, de zoon, te commercialiseren van zijn eigen merk. Met zijn dynamiek en commerciële geest breidt hij het bedrijf met zijn vrouw Ermence door deelname aan beurzen tot 1939. Ze doorgegeven hun knowhow aan hun kinderen en kleinkinderen. Armand, vervolgens uitgevoerd op de ontwikkeling van het huis van de Champagne en de wijngaarden.

Dankzij  zijn ervaring, André gemaakt het merk André Goutorbe & Fils in 1982 en wil hulde brengen aan zijn grootvader doordat Cuvee Saint Victor, gemaakt van 100% Chardonnay wijn, Champagne juweel van de Goutorbe House. Zijn zoon en opvolger, David, selecteert op zijn beurt de beste kwaliteit van Chardonnay. Uitgewerkt met voorouderlijke methoden en gerijpt in eiken vaten, verbindt Cuvee Plaisir d'Antan meerdere generaties. Vandaag, David is trots om de 5e generatie wijn grower's en streeft naar de waarden eerbiedigen ans voorouderlijke methoden geërfd van zijn oudsten.

an een generatie van wijnmakers, ons eigendom van de familie wijnbouw van 12 hectare bestaat uit 35% 15% Chardonnay, Pinot Noir en 50% Pinot Meunier, verspreid in de vallei van de Marne. Aandacht schenken aan de keuzes van onze plannen om de wijnoogst en respect voor onze grond, gaan wij over tot Malolactische gisting voor meer flexibele wijnen. Tot slot ligt onze flessen in traditionele kelder minstens 3 jaar op bostel (brouwerijafval).

Vinopio werkt samen met de Belgische importeur Globel voor de André Goutorbe Champagne.

Champagne van André Goutorbe & Fils is aanwezig in Europa en over de hele wereld. Zeer goede kwaliteit voor een uitstekende prijs!