Bekroonde wijnen

Ontdek onze collectie buitengewone wijnen die de hoogste erkenning hebben verdiend op ‘s werelds meest prestigieuze wijnwedstrijden. Deze wijnen zijn niet uitermate duur! Maar je bent er zeker van dat je een kwalitatief goede wijn koopt

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Dit zijn the Award winning wines of terwijl Bekroonde wijnen die we verkopen. Elk van deze wijnen heeft gewonnen van honderden andere wijnen op enkele van 's werelds grootste en competitiefste wijn wedstijden.

De decanter World Wine Awards (DWWA) is ‘s werelds grootste en meest invloedrijke wijn wedstijd. Bekijk en beoordeel de lijst van aanbevelingen van de wijn die door de wereld deskundigen gekozen werden. Neem eens een kijkje op de site van DWWA.

Ontdek hier onze bekroonde wijnen uit International Wine Challenge met meer medailles dan elke andere retailer.

Deze wijnen zijn niet uitermate duur! Maar je bent er zeker van dat je een kwalitatief goede wijn koopt. Met een zeer goede prijs – kwaliteitsverhouding.

De bekroonde wijnen komen uit de hele wereld zoals Frankrijk, Chilli, Italië, Zuid Afrika, Oostenrijk, Spanje. Elk wijnhuis kan mee doen en zijn beste wijn laten proeven. Op deze wedstijden worden tot wel 16.000 wijnen ingeschreven en geproefd!

The award winning wines worden door juryleden "blind" geproefd om iedereen een eerlijke kans te geven. Hierdoor krijg je soms verrassende resultaten. Je raadt het nooit maar ook Sherry valt net als Port ook onder de categorie wijnen. Ook deze wijnen doen mee aan deze internationale wedstrijden.

Topwijnen net onder-de-Radar

Of je het verschil weet tussen een Bourgondië van Bordeaux of een Rioja van Chianti? Je bent waarschijnlijk op de hoogte dat dit grote wijnproducerende regio's zijn en je hebt misschien al eens een glas of twee geprobeerd.

Als Nieuwe wereldwijnen voorkeur hebben dan zijn Californië, Australië, Chili en Nieuw-Zeeland je bekend voor de kwaliteit van hun wijnen. Maar de "oude" en "nieuwe" werelden hebben onlangs gezelschap gekregen door een aantal opkomende wijngebieden in Azië, het Midden-Oosten en Oost-Europa.

We zijn erg benieuwd naar de "Decanter World Wine Awards" — meer dan 12.000 wijnen — of er een paar begeerde medailles uitgereikt gaan worden aan een aantal wijnen uit regio's waar je misschien nog nooit van hebt gehoord en ook waarschijnlijk nog niet hebt geprobeerd.

Dus welke wijnen zullen er in de toekomst op onze tafels komen?

Veel plezier en genot bij het drinken van de bekroonde wijnen uit het Vinopio assortiment!
Copyright © 2024 Vinopio