Uggiano Chianti Riserva Prestige Magnum 2018 Houtenkist XL

€ 40,85
Op voorraad
SKU
UGGCHIRESPRESMAG
2 - 3 dagen

Uggiano Chianti Riserva Prestige Magnum 2018 Houtenkist XL

  • € 40,85
  • Italië
  • Sangiovese
  • Uggiano
  • Met body stevig, dominant, krachtig
  • Rood
  • 1.5 Ltr Magnum 2 flessen
  • 2018
  • Canaiolo. Sangiovese
  • Toscane, Italië
  • meer dan 10 jaar

Uggiano Chianti Riserva Prestige Magnum 2018 Houtenkist XL

Uggiano Chianti Riserva Prestige Magnum 2018 Houtenkist XL

€ 40,85
levertermijn 2-3 dagen Levertijd is: 2 - 3 dagen
Lekker bij deze wijn: rood vlees, gegrilde filet, Florentijnse biefstuk, gestoofd of geroosterd wild, gestoofd vlees, gerijpte kazen.<
Stuur wijn met humor op!
Lekker bij deze wijn: rood vlees, gegrilde filet, Florentijnse biefstuk, gestoofd of geroosterd wild, gestoofd vlees, gerijpte kazen.<

Uggiano Chianti Riserva Prestige Magum Robijnrood met granaatreflecties.

BOEKET EN SMAAK: Boeket van rijke en intense aroma's met geuren van violet, vanille en gebrand hout. Harmonisch, droog met aangename tanninesmaak in de mond. Zeer zuivere finale met aanhoudende afdronk.

Lekker bij deze wijn: rood vlees, gegrilde filet, Florentijnse biefstuk, gestoofd of geroosterd wild, gestoofd vlees, gerijpte kazen.

Awards:
Commended Medal al “Decanter World Wine Awards” 2015 annata 2009
Commended Medal at“Decanter World Wine Awards” 2014 annata 2007

VEROUDERING: Rijping in grote eikenhouten vaten van 30/60 Hl gedurende 14-16 maanden. Opslag in roestvrijstalen tanks tot botteling en, na botteling, verfijning op fles gedurende minimaal 12 maanden.
ALCOHOL: 13% vol.
OPSLAG: Bij keldertemperatuur (15-18 ° C / 59-63 ° F).
SERVEERTEMPERATUUR: 18/20 °

Lekker bij : Hartige worst, geroosterd vlees en wild.

DRUIVENRAS : 90% Sangiovese 10% Canaiolo
REGIO VAN HERKOMST: Toscane
VOORBEREIDING: Na het pletten worden de druiven gefermenteerd in roestvrijstalen tanks door geselecteerde gisten. De fermentatietemperatuur is 26-28 ° C en de most wordt twee keer per dag over de schil gepompt om kleurstoffen en tannines uit de schil te halen. Na 15 dagen wordt de wijn gescheiden van het bezinksel om oplosbaarheid van bittere tannines te voorkomen.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Geen resultaten gevonden

Additionele resultaten Italië
Copyright © 2020 Vinopio