Red Army Red ak-47 Vodka Cadeauverpakking & glazen (pistol/handgranaat)

€ 140,00
Op voorraad
SKU
FLOREDAR
2 - 3 dagen

Red Army Red ak-47 Vodka Cadeauverpakking & glazen (pistol/handgranaat)

  • € 140,00
  • Rusland
  • Red Army
  • 120
  • 40
  • Wodka-Vodka

Red Army Red ak-47 Vodka Cadeauverpakking & glazen (pistol/handgranaat)

Red Army Red ak-47 Vodka Cadeauverpakking & glazen (pistol/handgranaat)

€ 140,00
levertermijn 2-3 dagen Levertijd is: 2 - 3 dagen
ean 4607032193388
Stuur wijn met humor op!
ean 4607032193388

Bijzondere fles Vodka die de naam van een zeer bekend wapen de "Kalashnikof" Red Army Kalashnikof Box is een prachtige groene wapenkist met daarin een glazen kalasjnikov gevuld met ultra premium vodka. Tevens zit er in de kist ook zes shotglazen en een glazen handgranaat gevuld met een kruidenlikeur. Het is een waanzinnig product en perfect om te geven of te krijgen als cadeau

Het besluit van het Russische leger om de beroemde Kalashnikov te vervangen als zijn standaard infanterieaanvalswapen is zo schokkend dat de 92-jarige uitvinder, luitenant-generaal Mikhail Kalashnikov, niet kan worden verteld. Het ministerie van Defensie vreest dat het nieuws hem zou doden. Als dat zo was, zou hij slechts het laatste slachtoffer zijn van een geweer dat miljoenen heeft gedood sinds het in 1947 in productie ging.

Als een jonge tanksergeant die herstellende was van zijn verwondingen die hij in 1941 had opgelopen in de strijd tegen de nazi's, bedacht hij een wapen dat paste bij de Duitse Sturmgewehr 44. Het ging pas in productie na de Tweede Wereldoorlog, toen het het standaard veldgeweer van het Rode Leger werd en de favoriet van bevrijdingsbewegingen, terroristen en gangsters.

Schattingen van het aantal Kalashnikov-geweren in omloop lopen op tot 100 miljoen, waardoor het wat de Russische president Dimitri Medvedev noemde "een nationaal merk is dat bij elke burger trots oproept".

"Het zijn de Duitsers die ervoor verantwoordelijk zijn dat ik wapenfabrikant ben geworden", zei Michail Kalashnikov later. "Zonder hen had ik landbouwmachines gebouwd."

De kracht van de AK-47 was zijn eenvoud.

"Het is erg belangrijk omdat een soldaat geen universitair diploma heeft", zei luitenant-generaal Kalashnikov. "Hij heeft een eenvoudig en betrouwbaar wapen nodig... Er is gewoon geen tijd om uit te zoeken hoe je een gecompliceerd wapen moet bedienen en op veel knoppen moet drukken als de vijand op je afkomt."

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Geen resultaten gevonden

Copyright © 2020 Vinopio