Jaarlijks verlof 20/07 t/m 31/07. Bestellen is mogelijk maar worden pas verzonden na 31 juli 2023

Jaarlijks verlof 20/07 t/m 31/07. Bestellen is mogelijk maar worden pas verzonden na 31 juli 2023

Havana Club Rum Anejo Especial XXL 3 Liter

€ 116,50
Op voorraad
SKU
HavaCl3LBooz
2 - 3 dagen

Havana Club Rum Anejo Especial XXL 3 Liter

  • € 116,50
  • Cuba
  • Havana Club
  • 300
  • 40
  • 3
  • Rum
  • Bruine rum
  • Extra Large
  • https://www.youtube.com/user/HavanaClubCocktails/featured

Havana Club Rum Anejo Especial XXL 3 Liter

Havana Club Rum Anejo Especial XXL 3 Liter

€ 116,50
levertermijn 2-3 dagen Levertijd is: 2 - 3 dagen

Hoe het etiket op de fles is geplakt hangt af van merk tot merk. Sommigen hangen deze altijd omgedraaid aangezien men er van uit gaat dat deze met een hangdoseur worden opgehangen en dan staat het etiket wel correct.

EAN 8501110080965

Stuur wijn met humor op!

Hoe het etiket op de fles is geplakt hangt af van merk tot merk. Sommigen hangen deze altijd omgedraaid aangezien men er van uit gaat dat deze met een hangdoseur worden opgehangen en dan staat het etiket wel correct.

EAN 8501110080965

Havana Club Anejo Espeical is een blend van jonge en oude rum, hetgeen leidt naar een perfect evenwicht van zachte aroma's.

Deze bruine rum rijpt eerst in klassieke eiken vaten en ondergaat vervolgens een tweede rijping om nog romiger te worden. 

Havana Club Anejo Especial 3 liter special is een bijzondere blend van speciaal geselecteerde Cubaanse rum met een minimumleeftijd van 5 jaar. om de kwaliteit van deze Anejo Especial te garanderen en te behouden. De heldere kleur van de ze rum bevat een lichte. amberkleurige gloed met een gouden randje. een echte opvaller in de rum en daarom dus met trots de naam Anejo Especial met zich mag meedragen. De aroma’s zijn complex en wel gebalanceerd. bij opening van de fles wordt de kamer gevuld met een heerlijke vanille en toffee geur die de nieuwsgierigheid van velen zal wekken. De textuur is lekker zacht en de lichte smaak van subtiele honing en eikenhout geven per direct een warm gevoel.

Havana Club Anejo Espeical is een blend van jonge en oude rum, hetgeen leidt naar een perfect evenwicht van zachte aroma's. Deze bruine rum rijpt eerst in klassieke eiken vaten en ondergaat vervolgens een tweede rijping om nog romiger te worden

Christoffel Columbus in Cuba Havana Club is wat je noemt een traktatie met geschiedenis. Een geschiedenis die begint met... Christoffel Columbus. Zelden wordt de naam van Columbus in verband gebracht met rum uit Cuba. Terwijl het óók de ontdekker van de Nieuwe Wereld was, die had bedacht dat de caña (suikerriet) die oorspronkelijk alleen in Indonesië voorkwam, uitstekend zou gedijen in het zonnige en vochtige klimaat van Cuba.

100% zuiver suikerriet : Voor goede rum gebruik je 100% zuiver suikerriet, dat in de smaak en in het aroma haar weerklank geeft. Verder mogen andere ingrediënten als vanille of kaneel nimmer domineren. Rummeester bewaakt kwaliteit Sinds 1971 is Don José Navarro de rummeester van Havana Club. Hij is er voor verantwoordelijk de kwaliteit van de rum op het hoogste niveau te handhaven en de geheime productiemethoden door te geven aan de volgende generatie. Don José heeft een aantal creaties op zijn naam staan, zoals de Anejo Especial, een subtiele blend van jongere witte rum en oudere bruine rum. Als geen ander weet Don José Navarro hoe de beste rum moet worden gemaakt.

Trouw aan de traditie : Op Cuba zal een echte barman altijd het ritueel van de Lágrima (= traan) uitvoeren. Door telkens als er een nieuwe fles wordt geopend, de eerste druppels rum te offeren aan de goden die over hem waken. Pas daarna zijn de gasten aan de beurt en rolt de rum in de glazen. In Nederland of Belgie zul je dit ritueel niet snel tegenkomen. Toch kun je ook bij ons het speciale van Cuba intensief ervaren. Met de juiste muziek, het juiste gezelschap en een cocktail evergreen als Cuba Libre of een pure Anejo 7 años. De life style drank is bij ons niet meer weg te denken. Overigens zijn alle klassieke cocktails op basis van rum in het begin van de vorige eeuw op Cuba geboren. Mojito, Daiquiri, Cuba Libre; stuk voor stuk cocktails die bereid worden met Havana Club rum.

De oorsprong van kwaliteit : “Kwaliteit staat synoniem voor waarheid. Het feit dat wij natuurlijke grondstoffen gebruiken en het rijpingsproces niet forceren, werkt erg in ons voordeel nu eerlijke producten en productiemethoden alle waardering krijgen”, aldus Don José. Op Havana Club prijkt de ‘Seal of Origin’, een label dat door de Cubaanse staat is uitgegeven en exclusief is voor rum die in Cuba geproduceerd is op basis van 100% Cubaanse grondstoffen. Zo kunt u zelf het kaf van het koren scheiden!

Cuba bezegeld : Havana Club is de authentiek rum die in Cuba zelf geproduceerd wordt sinds 1878 volgens het oorspronkelijk recept van de Cubaanse rummeesters. Om de consument te beschermen en de oorsprong alsook de kwaliteit van zijn export rum te beveiligen, heeft de Cubaanse Staat een officieel zegel ingevoerd dat de kwaliteit en de 100% Cubaanse oorsprong garandeert. Dit zegel prijkt op elke fles Havana Club!

De Havana Club Añejo Especial is een blend van Cubaanse rums die minimaal 5 jaar oud zijn. Deze authentieke Cubaan is de meest toegankelijke, gerijpte bruine rum uit het Havana Club gamma. Alleen de Havana Club Añejo Especial brengt het echte Cuba in de Cuba Libre. Havana Club is de authentiek rum die in Cuba zelf geproduceerd wordt sinds 1878 volgens het oorspronkelijk recept van de Cubaanse rummeesters.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Geen resultaten gevonden

Copyright © 2024 Vinopio