Flor de Caña 25 jaar Slow Aged Rum

€ 116,64
Niet op voorraad
SKU
FLORDCA25
Uitverkocht (tijdelijk)

Flor de Caña 25 jaar Slow Aged Rum

  • € 116,64
  • Nicaragua
  • Flor de Caña
  • 70
  • 40
  • 25
  • Rum
  • Bruine rum

Flor de Caña 25 jaar Slow Aged Rum

Flor de Caña 25 jaar Slow Aged Rum

€ 116,64
levertermijn 2-3 dagen Levertijd is: Uitverkocht (tijdelijk)
Stuur wijn met humor op!

Een spannende aanvulling op het merk Centenario collectie, deze 25-jaar oude rum uit Nicaragua van Flor de Cana is het toppunt van het bereik.

Produceren met behulp van suikerriet estate-gegroeid, kunt de familie merk traceren zijn wortels terug tot 1890.

Deze nieuwe Centenario 25 werd gecreëerd in reactie op de groeiende wereldwijde populariteit van Flor de Caña van traditioneel vervaardigde, slow-aged Nicaraguaanse drankmerk.

Flor de Caña van nieuwe Centenario 25 Ultra-Premium rum, functies unieke verpakking. De functies van de zwart-en-gold label een abstractie van de Nicaraguaanse vulkaan, terwijl de rum zelf lijkt te zweven in de fles dat sport scherp, schuine randen en een zware solid-glas-basis.

De premie kurk sluiting is overgoten met een reliëf munt van de gouden medaille van de "Flor de Caña".  

De Centenario Flor de Caña 25 heeft een diepe en elegante oranje gloed. De prachtig geïntegreerde aroma, met hints van vanille en hout donker cacao, tekent u in een soepele, luxe smaak die verdere notities van fruit, amandel biedt en karamel en een vleugje zoetheid dat blijft in de lange hangen, boterachtig afwerking

Reactie van klant:

De verkoopprijs is 135,00 Euro  Dit zet het in het rijk van veel van de andere ultra premium rum prijspunt. Ik ben blij om te zien meer en meer van het toevoegen van meer van de hogere kwaliteit drankmerk rumproducenten liever dat meer van de uitdrukkingen "bulk rum" van de afgelopen jaren. Het bedrijf beschrijft Flor de Cana 25 jaar oud als "onze juweel in de kroon".  Het merk joins de Centenario collectie in het ontvangen van een nieuwe decanter stijl fles dat de kwaliteit, de verklaring van de leeftijd en de "Tradicion Artesanal" (traditioneel vakmanschap) van de rum benadrukt.   De fles is prachtig met een grote vorm en Dikwandig glazen basis.      Volgens het etiket is "Langzaam ouder" 25 jaar, dat een handelsmerk van Flor de Cana. Het is ook een "single Estate Rum" en op 80 bewijs overgelegd.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Geen resultaten gevonden

Additionele resultaten Nicaragua
Copyright © 2020 Vinopio