Flugel mini 2cl

€ 1,95
Op voorraad
SKU
Flugel
2 - 3 dagen

Flugel mini 2cl

  • € 1,95
  • Nederland
  • Flugel
  • 2
  • 10
  • Wodka-Vodka
  • https://www.youtube.com/watch?v=Pp6wSCqrWyE

Flugel mini 2cl

Flugel mini 2cl

€ 1,95
levertermijn 2-3 dagen Levertijd is: 2 - 3 dagen
Met Flügel is het sinds de introductie in 1996 altijd en overal feest. Het is ontstaan in de après-ski gelegenheden en heeft van daaruit zijn weg gevonden naar feestvierende jong volwassenen in discotheken, feestcafés en festivals.
Stuur wijn met humor op!
Met Flügel is het sinds de introductie in 1996 altijd en overal feest. Het is ontstaan in de après-ski gelegenheden en heeft van daaruit zijn weg gevonden naar feestvierende jong volwassenen in discotheken, feestcafés en festivals.

De enige echte Flugel. 2cl aan zaligheid!

Flugel de grootste en bekendste party drink van Europa! Met Flügel is het sinds de introductie in 1996 altijd en overal feest

Flügel is een roodgekleurd shotje dat vaak gedronken wordt tijdens uitgaan in kroegen, discotheken en clubs. Ook wel bekend van de slogan "Let the duck out!". Het drankje zit in een glazen flesje van 20 ml met gele dop. Het is gemaakt van onder andere rode wodka en guarana. Het percentage alcohol is 10%. Er zijn niet veel drankjes vergelijkbaar met Flügel. Flügel is daarom ook de echte marktleider in zijn soort! En daarmee is het ook een A-merk te noemen

Het ritueel voor je een Flügeltje drinkt

Flügel staat ook nog eens bekend om het ritueel dat erbij hoort voor je het shotje inneemt. Ten eerste schud je het flesje eens goed. Vervolgens draai je de dop open, en de dop zet je op je neus (de dop heeft namelijk precies de goede vorm om hem vast te laten zitten op je neus!). Vervolgens neem je het flesje in je mond of je klemt het tussen je tanden. Dan sla je het drankje naar over, zonder je handen te gebruiken

Flügel? Lekker! En monchoutaart? Ook lekker! Dus waarom zou je die twee dan niet combineren en er een Flügel Monchoutaart van maken? Precies, let’s get to it!

INGREDIËNTEN

Voor de tussenlaag:

150 gram (diepvries) frambozen
6 flesjes Flügel
2 eetlepels suiker
3 blaadjes gelatine

Voor de bodem:

175 gram liga (1 pak)
75 gram roomboter

Voor de taart:

400 ml slagroom
100 gr witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
1 zakje klop-fix
400 gr Monchou (op kamertemperatuur)

Voor de topping

250 gr frambozen (vers of diepvries)
2 flesjes Flügel
30 gr suiker
10 gr maizena
 
Flügel is meer dan een zoet shotje. Je kunt het vrolijke drankje namelijk in plaats van in je mond, ook in zoete recepten gebruiken. Bijvoorbeeld door Flügel in Viennettascroppino’s of cupcakes te gieten. Top-toetjes die makkelijk te maken zijn en die elke Flügel-liefhebber met gemak naar binnen schuift. Maar maak ook eens deze Monchoutaart met een jelly laagje en topping van Flügel; zo lekker!

Zo maak je de Flügel Monchoutaart

Voor de tussenlaag:

  • Week de blaadjes gelatine in koud water voor minimaal 10 minuten
  • Doe de frambozen met 5 flesjes Flügel en de suiker in een steelpan en zet deze laag op
  • Laat dit staan tot de frambozen kapot zijn gekookt.
  • Prak het geheel tot een soort jam en zet het vuur uit
  • Leg vershoudfolie op een rond diep bord of in een bakblik van 20 cm
  • Verwarm de inhoud van 1 flesje Flügel in de magnetron
  • Knijp de gelatine uit
  • Los de gelatine blaadje voor blaadje op in de warme Flügel
  • Voeg dit gelatine mengsel toe aan het (enigszins afgekoelde) frambozen prutje
  • Stort het op het bord of in het blik en laat opstijven in de koelkast

Voor de bodem:

  • Zet een pannetje op met boter en laat de boter helemaal smelten
  • Maal de liga fijn
  • Meng de liga door de boter en stort dit in een met bakpapier beklede springvorm
  • Druk aan met een lepel en zet in de koelkast om af te koelen

Voor de taart:

  • Klop de slagroom met de suiker, vanillesuiker en de klopfix stijf
  • Klopt de Monchou los en egaal
  • Meng de Monchou en de slagroom voorzichtig door elkaar
  • Schep het mengsel in een (wegwerp) spuitzak

Opbouwen:

  • Haal de bodem uit de koelkast
  • Spuit een laag Monchou/slagroom mengsel op de bodem
  • Leg de stijf geworden Flügel jelly op de eerste laag
  • Spuit de rest van het Monchou/slagroom mengsel op de jelly en strijk netjes af
  • Zet de taart in de koelkast op op te stijven

De topping:

  • Doe de frambozen met de Flügel en de suiker in een pan en breng langzaam aan de kook
  • Laat rustig doorkoken zodat de frambozen deels kapot koken
  • Roer de maizena los met 1 el van het kookvocht
  • Wanneer de frambozen grotendeels gekookt zijn, voeg je de losgeroerde maizena toe.
  • Kook dit al roerend nog ca 3-5 minuten op laag vuur en laat dan volledig afkoelen.
  • Haal de taart uit de koelkast
  • Verdeel het Flügel fruit over de taart en zet voor nog minimaal 4 uur terug in de koelkast
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Geen resultaten gevonden

Additionele resultaten Nederland
Copyright © 2024 Vinopio