U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Bulldog Gin

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Bulldog Gin

Bulldog Londen Dry Gin Is de visie van Anshuman Vohra.

die opgegroeid in de eclectische wereld van zijn vader Globetrotten carrièrediplomaat verworven van een smaak voor de zeldzame en exotische en een passie voor gin. Een passie die zou uiteindelijk tot uiting in zijn zoektocht om het maken van een premium white spirit, perfect evenwicht tussen de moderne en traditionele.

Werken met een Master Distiller, schuurde Anshuman de vier hoeken van de bol voor de 12 botanicals, die eens vier keer gedistilleerd, zou een ultrasoepel gin met diepte en subtiliteit, uitdaging conventies maken en perfect de nieuwe en gedurfde esthetiek belichamen van de moderne drinker. Hebben gemaakt een onverwachte en vet gin, zette hij ontwerpen een fles te overeenkomen met en BULLDOG geboren werd, kreeg direct een cultus volgt, eerst in New York, en vervolgens over de hele wereld en tot vaststelling van het als de gin de onafhankelijke denker.

Ze hebben opnieuw uitgevonden London Dry Gin als u wilt maken van een goede, evenwichtige vloeistof met een citrus base. Het is een plooibaar en veelzijdige product met meerdere lagen voor maximale mengbaarheid smaken. We beginnen met neutrale graan triple-gedistilleerd geest gemaakt met alleen de beste Britse tarwe en water. Maar het is de vierde distillatie, waarbij de transformatie gebeurt, wanneer we onze unieke mix van plantaardige producten in hun natuurlijke vorm, aan de pot nog steeds toevoegen. Wij produceren onze gin op 40% Alc in de wereld waar u het. Het bereikt de perfecte balans zodat de plantaardige om zich te uiten

BULLDOG London Dry Gin Is niet uw Opa's Gin

INGREDIËNTEN Basis Cocktail Bulldog

2 delen BULLDOG Gin
5 delen Premium Tonic Water
GARNITUUR
Een schil van roze pompelmoes & een vleugje citroenschil
Vul copa glas met ijsblokjes, voeg BULLDOG Gin en top met premium tonic water.
Sluit af met een schil van roze pompelmoes en een vleugje citroenschil.
Let op:
Garneer met verse roze pompelmoes en citroenschil ter verbetering van de natuurlijke citroen en koriander zaden in BULLDOG voor een ongelooflijk verfrissende, aromatische drankje.