Lazy Red Cheeks Cocktail Fryns Belgian

€ 25,00
Op voorraad
SKU
GLOCOCKLAZY
2 - 3 dagen

Lazy Red Cheeks Cocktail Fryns Belgian

  • € 25,00
  • België
  • Fryns
  • 70
  • 18
  • Cocktails

Lazy Red Cheeks Cocktail Fryns Belgian

Lazy Red Cheeks Cocktail Fryns Belgian

€ 25,00
levertermijn 2-3 dagen Levertijd is: 2 - 3 dagen
Ontdek deze ready-to-drink Lazy Red Cheeks. Dit is een heerlijk frisse en fruitige mix, de ideale balans tussen zoet en zuur.
Ontdek deze ready-to-drink Lazy Red Cheeks. Dit is een heerlijk frisse en fruitige mix, de ideale balans tussen zoet en zuur.

Kant en klare FRYNS BELGIAN Lazy Red Cheeks Cocktail

Friszoete frambozen, huisgemaakte violetsiroop, citroen en premium vodka. Deze ready-to-drink Lazy Red Cheeks is een frisse en fruitige mix die je ongetwijfeld laat blozen van plezier. Die blos op de wangen inspireerde een Belgische artiest bovendien tot de naam ‘Lazy Red Cheeks’. Een verwijzing naar de schitterende kleur en verfrissende smaak. Deze ready-to-drink Lazy Red Cheeks is bekend in België en klaar om de wereld te veroveren.

Wat heb je nodig voor een Fryns Belgian Lazy Red Cheeks Cocktail?

Belgian Lazy Red Cheeks10 cl
Ijsblokjes
Framboos, Bosbesjes, takje munt

Hoe maakt je een Fryns Belgium Lazy Red CheeksCocktail?

1Vul een Whiskyglas met 10 cl Belgian Crazy Red Cheek
2Vul op met crushed ijs
3Serveer hem met een framboos, bosbesjes en takje munt

Hoe smaakt een Fryns Belgium Lazy Red CheeksCocktail?

Intens – Premium Vodka

Zoet – Siroop van Violet & Framboos

Zuur - Limoen & Framboos

Tante Jeanne

Deze Ready-to-drink Belgian Negroni is even uniek als onze groottante, Tante Jeanne, waar de Lady Jane’s Choice cocktails op geïnspireerd zijn. Genietend van het leven in het Zuiden van Frankrijk tijdens de jaren ’20, met één van haar favoriete cocktails, haar versie van de Negroni.

Lady Jane – of tante Jeanne voor de familie – was een zeer unieke en vrijgevochten vrouw voor haar tijd. Ze werd geboren 1896 te Vorst en bleef tot aan haar dood in 1973 een zelfzekere en mysterieuze vrouw met een charmante, zelfs licht uitdagende uitstraling. Ze was een echte levensgenieter, niet bevreesd om aan een volgend avontuur te beginnen. Omdat haar persoonlijkheid zo ondoorgrondelijk was, zijn verder weinig details gekend over haar leven tot op het moment dat ze het hart veroverde van Guillaume Fryns Junior (tweede generatie).

Guillaume had samen met zijn broer Jules, de stokerij naar een hoger niveau getild. Guillaume was het strategische brein en de volbloed zakenman in het verhaal. Na jaren in functie van het bedrijf geleefd te hebben, kwam hij op zijn 41ste, eindelijk zijn grote liefde tegen. Nooit eerder was hij op slag verliefd geweest tot de dag dat hij Jeanne Van Horenbeke ontmoette.

Volgens de verhalen die van generatie tot generatie werden doorgeven, trouwden Jeanne en Guillaume Junior in 1929. Recent hebben we ontdekt dat ze in feite nooit getrouwd zijn geweest. Guillaume’s moeder was namelijk volledig tegen dit huwelijk. Jeanne en Guillaume besloten daarom niet te trouwen, maar waren voor de buitenwereld wel een koppel wat zeer ongewoon was voor de toenmalige tijdsgeest.

In 1932 sloeg het noodlot toe. Guillaume stierf op jonge leeftijd aan kanker. Hij was op dat moment nog altijd even smoor op “zijn Jeanne”. Hij deed alles voor haar en wilde dat ze nooit iets te kort zou komen daarom regelde hij het zo dat ze zich voor de rest van haar leven zich geen financiële zorgen moest maken.

Jeanne besefte maar al te goed dat ze elke dag van het leven moest genieten. Daarom besloot ze om het kleine Hasselt achter zich te laten en voor onbeperkte duur te vertrekken naar Roquebrune Cap Martin in Zuid-Frankrijk. Dit kustplaatsje tussen Monaco en Menton met een rijke geschiedenis, was toen de vakantieplaats bij uitstek voor de beau-monde. Ze zette haar druk bezette en uitbundige sociaal leven voort want de roaring ’20 werden nog steeds stevig gevierd.
Ondanks haar extravagante levensstijl, kon ze ook genieten van de kleine dingen elke dag opnieuw. Een klein ontbijtje in de Franse ochtendzon, een goed boek, maar absoluut ook een heerlijke cocktail.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Geen resultaten gevonden

Additionele resultaten België
Copyright © 2020 Vinopio