Kant-en-Klaar Cocktails

Kant-en-Klaar Cocktails
Kant-en-Klaar Cocktails
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Kant en Klare Cocktails

Cocktails worden met de dag populairder. Een cocktail is een drankje dat meerdere soorten alcohol bevat. Wist je dat er wel tientallen verschillende cocktails bestaan? Probeer nu deze klant en klare cocktails. Je bent dus meteen klaar om het drankje in de schenken en te genieten van een heerlijke cocktail.

Er was eens, als je een cocktail wilde voor je avonturen onderweg, moest je je eigen barwagen en thermoskan uitbreken voor een doe-het-zelf-mixologiesessie. Maar nu, tussen de opkomst van cocktails om mee te nemen en de toenemende populariteit van voorgemixte cocktailopties, is genieten van een echt eersteklas drankje ver van de beperkingen van je huis of je favoriete bars en restaurants gemakkelijker dan ooit. In feite, met het seizoen voor buiten drinken (picknicks, tuinfeesten, loungen aan het zwembad, stranddagen) voor ons, is er nooit een beter moment geweest om je teen in de wereld van kant-en-klare cocktails te dompelen.

Van klassiekers als Old Fashioneds en Negronis tot esoterische opties van topbars en kant-en-klare sterretjes voor de hele dag, hier zijn de booze dranken die je moet drinken.

Hoewel het heel leuk kan zijn - om nog maar te zwijgen van bevredigend - om je eigen cocktails thuis helemaal opnieuw te maken, kan het veel middelen vergen.

Het zijn niet alleen de cocktailshaker, zeef, verschillende lepels, muddlers en het ijs dat je misschien nodig hebt, het zijn ook de vele flessen drank. Dit alles kopen kan duur worden, om nog maar te zwijgen van de hoeveelheid ruimte die nodig is om het in te bewaren - helaas hebben we niet allemaal ruimte voor een bar thuis!

Het is dan ook geen echte verrassing dat voorgemengde cocktails in flessen zo populair worden. Je kunt nu tal van kant-en-klare cocktails op de markt vinden, die door experts zijn gemixt en gebotteld - je kunt thuis genieten van je favoriete drankje, zonder gedoe!

Natuurlijk, het schudden en roeren van martini's om te bestellen klinkt misschien leuk, maar als je gastheer speelt of op zoek bent naar een snelle cocktail, is het laatste wat je wilt doen, likeuren afmeten en je munt crushen. Enter: de kant-en-klare cocktail. Alle kwaliteit van een vers gemengd drankje in één handige portie? Klinkt als een win-win voor ons.

Copyright © 2020 Vinopio