U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Engels Cocktails met verse ingrediënten

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Engels Cocktails met verse ingrediënten

Engelse klassieke Cocktails bij jou thuis geleverd.

Cocktails fietsen, net als al het andere in deze wereld, door trends. Wat een jaar of twee geleden op ieders Instagram-feeds stond, zal waarschijnlijk niet hetzelfde zijn als waar mensen vandaag van nippen.

Er zijn bepaalde klassiekers die jaar na jaar sterk blijven (we kijken naar jou, Old Fashioned). Maar zelfs bij de klassiekers veranderen de voorkeuren van drinkers op vaak onverwachte manieren. Deze 10 drankjes zijn momenteel de favoriete cocktails. We zullen niet zeggen dat dit objectief gezien de beste cocktails zijn, maar het zijn degenen die drinkers het afgelopen jaar het vaakst hebben opgezocht op google.com.

Wat zijn de 10 meest populaire favoriete cocktails?

1 Bourbon Old FashionedNiet veel meer dan een slok whisky, gekruid en gezoet, en toch de belichaming van een cocktail zoals oorspronkelijk gedefinieerd, dat wil zeggen een combinatie van sterke drank, suiker, water en bitters, deze klassieker blijft vandaag net zo populair als 200 jaar geleden 

 2. ManhattenCocktails worden niet klassieker dan deze elegante mix van rogge of bourbon, zoete vermout en bitters waar drinkers al bijna anderhalve eeuw van nippen. Garneer met een brandewijnkers als je een traditionalist bent, of een citroendraai voor een moderner tintje

3 Porn Star Martini :Dit cocktailrecept was vorig jaar een nieuwe toevoeging aan Liquor.com en werd meteen een van onze populairste recepten. Het is een publieksvriendelijke mix van vanille- en passievruchtaroma's, en wat is er niet dol op een drankje dat is ontworpen om te komen met een champagne-chaser?

4 Espresso Martini : Berichten over de recente heropleving van deze cafeïnehoudende favoriet uit de jaren 80 zijn niet overdreven. Er zijn genoeg riffs, maar het is de moeite waard om het originele recept te onthouden, een mix van wodka, koffielikeur, espresso en eenvoudige siroop. 

5 Long Island Iced Tea : Het is een paar lange jaren geleden en blijkbaar gaan velen van ons er nog steeds doorheen. Dit drankje is hier om te helpen. Het is niet zo dat het zoveel meer alcohol bevat dan veel andere drankjes, maar iets aan deze combinatie van vier verschillende sterke dranken en een likeur (plus citroensap en cola) zorgt ervoor dat dit brouwsel het werk efficiënter lijkt te doen dan enig ander gemengde drank.

6. Margarita : Door de combinatie van pittig limoensap met zoete, sinaasappelachtige triple sec en natuurlijk de meest populaire agave-spiritus, is deze drank een van de meest geliefde drankjes in de cocktailcanon geworden. Er zijn eindeloze riffs, maar we denken dat deze versie, die het verschil verdeelt tussen een Tommy's Margarita en de klassieke triple sec-heavy-versie, de beste is

7. Dry Martini : Ziltig en toch elegant, zout en toch eenvoudig, de Dirty Martini, die een scheutje olijfpekel toevoegt aan het klassieke Martini-formaat van gin of wodka en droge vermout, is een eeuwige go-to voor sippers die op zoek zijn naar een beetje verfijning.

8. White RussianLaten we eerlijk zijn, The Dude was iets van plan met zijn go-to-drankje. De nu klassieke combinatie van wodka, Kahlúa en zware room is net zo geruststellend als een gezellige winterdeken en kan niet eenvoudiger te maken zijn.

9. Negroni : Deze klassieke cocktail viel vorig jaar van de nummer twee plek. We kunnen alleen maar aannemen dat dit komt omdat iedereen de gelijke delen-mix van gin, Campari en zoete vermout al uit het hoofd heeft geleerd. Met excuses aan Stanley Tucci, dit drankje (zoals bij een Martini; sorry, Bond) mag nooit worden geschud, alleen geroerd.

10. Adios, MotherfuckerDeze mix, in wezen een blauwe Long Island Iced Tea, piekte in populariteit eind januari 2021. We zijn er vrij zeker van dat we de reden kunnen raden. Het is altijd heerlijk als de wereld niet alleen een reden heeft om het glas te heffen, maar ook het perfecte drankje om het te vieren

Je cocktailbox wordt geleverd met onze eenvoudig te maken receptenkaart en alle ingrediënten die nodig zijn om je eigen cocktail van barkwaliteit te mixen.