U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Mexicaanse Cocktails met verse Ingrediënten

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Mexicaanse Cocktails met verse Ingrediënten

Mexicaanse cocktails om zelf te maken met verse ingredienten bij je thuis!

De paloma is misschien wel de populairste cocktail van Mexico. Gemaakt met tequila, grapefruitsoda (denk aan Squirt, Fresca of Jarito's) en limoen, de paloma is superverfrissend en zo echt Mexicaans als maar kan. We hebben ook de alchoholvrij virgin Paloma

Mexicaanse cocktails om te drinken op Cinco de Mayo in plaats van een Margarita

Geen enkele cocktail wordt sterker geassocieerd met Cinco de Mayo dan de margarita. Dit brouwsel met drie ingrediënten is heerlijk, maar het is een veel grotere deal in de Verenigde Staten en Europa dan in Mexico, net zoals Cinco de Mayo zelf.

Hoewel margarita's zeker verfrissend en passend zijn voor de lente, zijn er een aantal cocktails die veel populairder zijn in Mexico - en je zou moeten overwegen om ze tijdens de viering van volgende maand te proberen. Hier zijn vijf cocktails om deze Cinco de Mayo te drinken in plaats van een margarita.

Paloma, verkrijgbaar in cocktailbox

De paloma is misschien wel de populairste cocktail van Mexico. Gemaakt met tequila, grapefruitsoda (denk aan Squirt, Fresca of Jarito's) en limoen, de paloma is superverfrissend en zo echt Mexicaans als maar kan. Als je zin hebt, kun je je paloma maken met sodawater en grapefruitsap.

Michelada
Technisch gezien is de michelada eerder een cerveza preparada, of shandy, dan een cocktail. Net als bij een maragarita, zijn micheladas in hoge mate aanpasbaar, maar de bouwsteeningrediënten omvatten een Mexicaans bier naar keuze (we raden een donkerdere zoals Negra Modelo aan), limoensap en een combinatie van gekruid zout en chilipepers. Andere veel voorkomende takes zijn tomatensap of schelpdierensap, afhankelijk van waar u zich in Mexico bevindt.

Mezcalita
De mezcalita is in wezen gewoon een margarita gemaakt met mezcal. Hoewel dit misschien een kleine aanpassing lijkt, biedt de rokerigheid van mezcal een andere, agressievere bite. Voor een fruitigere versie van de mezcalita, probeer eens gegrilde ananas en een beetje jalapeño aan de mix toe te voegen.

Chavela
De chavela brengt de smaken van een michelada en margarita samen in één glas. Deze hartige cocktail, bestaande uit bier, tequila, tomatensap, hete saus en citroen, staat als Mexico's antwoord op de Bloody Mary en zorgt ervoor dat je aan het begin van je dag klaar bent om het te vieren

Ponche con piquette
Ponche is een warme punch die geserveerd wordt tijdens de kerst. Ponche con piquette - punch met een angel - is zijn boozier neef. Hoewel deze warme, met brandewijn doordrenkte punch meestal wordt bewaard voor de wintermaanden, blijkt het een heerlijk alternatief te zijn om hem voor begin mei te glazuren als je gewoon geen tequila of mezcal meer kunt drinken, ervan uitgaande dat dit iets is dat je overkomt.

Je cocktailbox wordt geleverd met onze eenvoudig te maken receptenkaart en alle ingrediënten die nodig zijn om je eigen cocktail van barkwaliteit te mixen.