Cocktailpakketten

Cocktailpakketten
Cocktailpakketten
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Complete cocktailpakketten met alle ingrediënten die je nodig hebt om thuis heerlijke en verse cocktails van barkwaliteit te maken. Ideaal voor jezelf of als prachtig cadeau!

Perfect voor…
Gezellig uitgaan, borrels voor het diner, feesten, borrels met familie en vrienden, feesten, BBQ's, sun-downers. Maak indruk op uw gasten met uw barmanvaardigheden!
Ze maken ook geweldige cadeaus!

De #1 cocktailbox in België  Verse ingrediënten van goede kwaliteit Makkelijk te volgen recepten Gemakkelijk thuisbezorgd. Bestel nu!

Wat is een bezorgset voor cocktails?

Een cocktailbezorgingsset, cocktailbox is een samengestelde doos met cocktailingrediënten - waarvan sommige alcohol bevatten, die ofwel eenmalig of permanent bij u wordt afgeleverd. U kunt bijvoorbeeld een eenmalige cocktailbox kopen via Vinopio (sets maken tussen de twee en 24 drankjes, afhankelijk van uw keuze), of u kunt zich aanmelden voor een maandelijkse bezorging van Cocktailboxen.

Hoeveel kost een cocktailbox voor cocktails?

Cocktailbezorgingskits zijn verkrijgbaar in een breed scala aan prijspunten op basis van een paar verschillende factoren, namelijk de kwaliteit van alcohol en mixers, het aantal porties en of de cocktail al dan niet met alcohol is. 

Bestaan er Cocktailboxen zonder Alcohol?

Ik drink niet, maar ik geniet nog steeds van cocktails zonder alcohol. Zijn er opties voor het bezorgen van cocktails voor mij?
Ja, er zijn opties voor niet-drinkers die thuis de ambachtelijke cocktailervaring willen recreëren. Mixers-only boxen zijn hiervoor de perfecte oplossing; je kunt je cocktail maken zonder de drank.

Cocktails gemaakt door deskundige mixologen met de beste ingrediënten. We schudden het menu regelmatig op met seizoensproducten, presenteren nieuwe creaties en geven een draai aan je favoriete klassiekers.

Waarom cocktailbox gebruiken?

Onweerstaanbare cocktails voor elke smaak. Bespaar geld en voorkom verspilling door vooraf afgemeten ingrediënten te ontvangen. Makkelijk te maken, geen gedoe, gewoon heerlijke cocktails in het comfort van je eigen huis

Wat zit er in een cocktailbox?

Een eenvoudig te maken receptenkaart en alle ingrediënten die je nodig hebt om thuis je cocktail te maken. Een typische doos bevat premium alcoholische dranken, mixers en siropen, garnituren en verse producten. We nemen geen voorgemengde ingrediënten mee, omdat ze gewoon niet zo lekker smaken!

Bedrijfs cocktailboxen, zakelijke cocktailboxen naar uw wensen!

Onze bedrijfscocktailsets zijn een geschenk voor collega's, klanten, zakenrelaties.

Vakkundig samengesteld voor elk budget en een verscheidenheid aan gelegenheden; inclusief feesten, vergaderingen, teambuildingevenementen of gewoon om 'dankjewel' te zeggen.

Voor zakelijke (B2B) klanten kijken we naar uw wensen en maken we graag een offerte op maat. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Een specifieke Cocktail, met of zonder alcohol, het aantal Cocktails die u in de doos wilt hebben, het budget wat u beschikbaar wilt stellen, met of zonder bartools/glaswerk en eventueel met toevoeging van een knabbeltje. Maak ons uw eisen en wensen kenbaar en wij gaan aan de slag! Mail naar info@vinopio.be

Deze Maatwerkboxen kunnen dienen als relatiegeschenk of kerstpakket maar kunnen ook ingezet worden voor de bedrijfsborrel, de vrijdagmiddagborrel of op speciale gelegenheden al dan niet met een professionele begeleider.

Uiteraard zijn de boxen ook uitermate geschikt voor virtuele borrels en proeverijen. Wanneer door omstandigheden meer vanuit huis gewerkt wordt maar u toch graag uw teambinding wilt versterken. 

Je cocktailbox wordt geleverd met onze eenvoudig te maken receptenkaart en alle ingrediënten die nodig zijn om je eigen cocktail van barkwaliteit te mixen.

Copyright © 2020 Vinopio