Brandy Carlos 1 Brandy

Brandy Carlos 1 Brandy
Brandy Carlos 1 Brandy
Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Spaanse Cognac Brandy is al sinds zijn ontdekking ongekend populair.

Bandy wordt gemaakt volgens een heerlijk traditioneel recept en wordt tegenwoordig geheel onterecht in verband gebracht met Brandewijn. Nee, Brandy is echt geen Brandewijn! Brandy wordt voornamelijk gedistilleerd met druiven. Daar heeft dit drankje dan ook zijn fijne smaak aan te danken. Behalve in Spanje, wordt brandy ook geproduceerd in Italië, Frankrijk en Chili.

Er zijn veel verschillende soorten Brandy’s op de markt, maar voor alle flessen geldt dat het alcoholpercentage tussen de 35 en 60 procent ligt. Vinopio heeft veel verschillende Brandy’s in het assortiment die variëren in prijs.

Hoe drink je Brandy?

Dat ligt er natuurlijk helemaal aan waar jouw voorkeur naar uit gaat. De meeste Brandy’s worden puur gedronken, maar je kunt dit drankje ook prima mixen met 7-up of Cola. Voor Brandy zijn geen speciale glazen, in tegenstelling tot absinthe.

Soorten Brandy

Osborne Gran Reserva

In de wereld van de Brandy’s kun je er niet omheen; Osborne Bodegos is de Master Blender van een de populairste Bandy’s op de markt: de Osborne Gran Reserva. De fles heeft een inhoud van 70 cl en is een ware lust voor het oog. Dat is niet zo vreemd. De bekende schilder Salvador Dali is namelijk degene die de fles ontwierp. De Osborne Gran Reserva heeft een alcoholpercentage is 41 procent. De chocoladekleur geeft deze Brandy een mysterieuze uitstraling. En dan heeft dit drankje ook nog eens een krachtige smaak…. De Osborne Gran Reserva Bestellen doe je natuurlijk via de website van Vinopio!

Lepanto

De klassieker onder de Brandy’s is zonder enige twijfel de Lepanto. Voor de distillatie van deze drank, wordt gebruik gemaakt van de Palomino druiven. De mooie fles, gemaakt door Real Fabrice de la Granja, heeft een inhoud van 70 cl. De smaakvolle Lepanto bevat 36 procent alcohol. Deze klassieker bestel je natuurlijk exclusief bij Vinopio.

Cardenal Mendoza Real

Huize Cardinal pronkt met deze Brandy die bekend staat als klassiek en premium. Cardenal Mendoza Carta Real heeft een alcoholpercentage van 40 procent. De fles is elegant en wordt niet voor niets ‘koninklijk’ genoemd. Deze Brandy heeft door zijn ingrediënten een perfecte aroma. Proef je de tinten van oud hout, zoete rozijnen en zelfs pruimen? De zoete smaak blijft hangen en dat betekent maar een ding; extra lang genieten van deze premium Brandy. Bestel de Cardenal Mendoza Carta Real in een paar stappen via onze website.

Carlos Primero

Deze Spaanse Brandy staat ook wel bekend als Brandy1. Dat komt allemaal door de naam: Carlos Primero (betekent 1 in het Spaans). Deze Brandy komt in flessen van 70 cl en heeft een alcoholpercentage van 38 procent. De Carlos Primero is rijk en gebalanceerd, maar ook zacht en soepel. De Carlos Primero is heel goed puur te drinken, maar kan ook gemengd worden met bijvoorbeeld 7-up of Cola.


De naam van de Royal vereist voor de Carols 1 Brandy

CARLOS ik dankt haar nobele naam de zakelijk inzicht van zijn uitvinder. Je vermoeden bestaat dat een eerbiedwaardige merknaam het succes van hun brandy stimuleren zou en hem vernoemd naar de beroemde Spaanse koning Carlos I (1500-1558). Carlos was ik een Habsburg, die de Spaanse kroon uit 1516 tot 1556 diende. Hij was nog belangrijker als paus Clemens VII. gekroond hem onder de naam Karl v om de laatste Heilige Roomse Rijk in 1530. Hij is Carlos ik als hoofd van de eerste grote Europese expansie van de moderne tijd, en als een pionier van de Europese gedachte staat. Trouw aan zijn motto "plus ultra" (meer en verder) de nobele brandy vernoemd naar Carlos ik gegarandeerd het hoogste genot voor veeleisende liefhebbers voor brandy.

Handgemaakte meesterwerk

CARLOS ik niet alleen de naam van een Royal heeft, maar ook maakt indruk met zijn koninklijke kwaliteit. De kelder kapitein gemaakt van een uniek zacht en ongeëvenaarde aromatische brandy, die met de traditionele Solera proces meer dan 10 jaar een Solera Gran Reserva uit zacht gebakken distillaat is de leeftijd.
Zijn speciale touch leert CARLOS ik door het op te slaan in Amerikaanse eiken vaten, was eerder belegen Oloroso sherry. Aan het einde van de productie is proces een premie brandewijn van onvergelijkbare harmonie en uitstekende exclusiviteit.

Uniek in de smaak de brandy van Carlos I

CARLOS I biedt het volledige aroma, het zijdeachtige zachte karakter, Jahr aroma en zijn heerlijk harmonieuze afwerking.
Kleur: Brilliant amber kleur met lichte gouden reflecties
Boeket: Intense, fijn evenwichtige boeket met verleidelijke hints van vanille, geroosterde amandelen, butterscotch en een vleugje nootmuskaat
: Diepgaande en blijvende smaak, waarin nobele vanille, delicate zoethout en een substantiële houten naar een elegante foto aanvulling elkaar raken.

Copyright © 2020 Vinopio