U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Carlos 1 Brandy

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Carlos 1 Brandy

De naam van de Royal vereist voor de Carols 1 Brandy

CARLOS ik dankt haar nobele naam de zakelijk inzicht van zijn uitvinder. Je vermoeden bestaat dat een eerbiedwaardige merknaam het succes van hun brandy stimuleren zou en hem vernoemd naar de beroemde Spaanse koning Carlos I (1500-1558). Carlos was ik een Habsburg, die de Spaanse kroon uit 1516 tot 1556 diende. Hij was nog belangrijker als paus Clemens VII. gekroond hem onder de naam Karl v om de laatste Heilige Roomse Rijk in 1530. Hij is Carlos ik als hoofd van de eerste grote Europese expansie van de moderne tijd, en als een pionier van de Europese gedachte staat. Trouw aan zijn motto "plus ultra" (meer en verder) de nobele brandy vernoemd naar Carlos ik gegarandeerd het hoogste genot voor veeleisende liefhebbers voor brandy.

Handgemaakte meesterwerk

CARLOS ik niet alleen de naam van een Royal heeft, maar ook maakt indruk met zijn koninklijke kwaliteit. De kelder kapitein gemaakt van een uniek zacht en ongeëvenaarde aromatische brandy, die met de traditionele Solera proces meer dan 10 jaar een Solera Gran Reserva uit zacht gebakken distillaat is de leeftijd.
Zijn speciale touch leert CARLOS ik door het op te slaan in Amerikaanse eiken vaten, was eerder belegen Oloroso sherry. Aan het einde van de productie is proces een premie brandewijn van onvergelijkbare harmonie en uitstekende exclusiviteit.

Uniek in de smaak de brandy van Carlos I

CARLOS I biedt het volledige aroma, het zijdeachtige zachte karakter, Jahr aroma en zijn heerlijk harmonieuze afwerking.
Kleur: Brilliant amber kleur met lichte gouden reflecties
Boeket: Intense, fijn evenwichtige boeket met verleidelijke hints van vanille, geroosterde amandelen, butterscotch en een vleugje nootmuskaat
: Diepgaande en blijvende smaak, waarin nobele vanille, delicate zoethout en een substantiële houten naar een elegante foto aanvulling elkaar raken.