Brandy

Brandy
Brandy
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

De Spaanse Cognac Brandy is al sinds zijn ontdekking ongekend populair.

Bandy wordt gemaakt volgens een heerlijk traditioneel recept en wordt tegenwoordig geheel onterecht in verband gebracht met Brandewijn. Nee, Brandy is echt geen Brandewijn! Brandy wordt voornamelijk gedistilleerd met druiven. Daar heeft dit drankje dan ook zijn fijne smaak aan te danken. Behalve in Spanje, wordt brandy ook geproduceerd in Italië, Frankrijk en Chili.

Er zijn veel verschillende soorten Brandy’s op de markt, maar voor alle flessen geldt dat het alcoholpercentage tussen de 35 en 60 procent ligt. Vinopio heeft veel verschillende Brandy’s in het assortiment die variëren in prijs.

Hoe drink je Brandy?

Dat ligt er natuurlijk helemaal aan waar jouw voorkeur naar uit gaat. De meeste Brandy’s worden puur gedronken, maar je kunt dit drankje ook prima mixen met 7-up of Cola. Voor Brandy zijn geen speciale glazen, in tegenstelling tot absinthe.

Soorten Brandy

Osborne Gran Reserva

In de wereld van de Brandy’s kun je er niet omheen; Osborne Bodegos is de Master Blender van een de populairste Bandy’s op de markt: de Osborne Gran Reserva. De fles heeft een inhoud van 70 cl en is een ware lust voor het oog. Dat is niet zo vreemd. De bekende schilder Salvador Dali is namelijk degene die de fles ontwierp. De Osborne Gran Reserva heeft een alcoholpercentage is 41 procent. De chocoladekleur geeft deze Brandy een mysterieuze uitstraling. En dan heeft dit drankje ook nog eens een krachtige smaak…. De Osborne Gran Reserva Bestellen doe je natuurlijk via de website van Vinopio!

Lepanto

De klassieker onder de Brandy’s is zonder enige twijfel de Lepanto. Voor de distillatie van deze drank, wordt gebruik gemaakt van de Palomino druiven. De mooie fles, gemaakt door Real Fabrice de la Granja, heeft een inhoud van 70 cl. De smaakvolle Lepanto bevat 36 procent alcohol. Deze klassieker bestel je natuurlijk exclusief bij Vinopio.

Cardenal Mendoza Real

Huize Cardinal pronkt met deze Brandy die bekend staat als klassiek en premium. Cardenal Mendoza Carta Real heeft een alcoholpercentage van 40 procent. De fles is elegant en wordt niet voor niets ‘koninklijk’ genoemd. Deze Brandy heeft door zijn ingrediënten een perfecte aroma. Proef je de tinten van oud hout, zoete rozijnen en zelfs pruimen? De zoete smaak blijft hangen en dat betekent maar een ding; extra lang genieten van deze premium Brandy. Bestel de Cardenal Mendoza Carta Real in een paar stappen via onze website.

Carlos Primero

Deze Spaanse Brandy staat ook wel bekend als Brandy1. Dat komt allemaal door de naam: Carlos Primero (betekent 1 in het Spaans). Deze Brandy komt in flessen van 70 cl en heeft een alcoholpercentage van 38 procent. De Carlos Primero is rijk en gebalanceerd, maar ook zacht en soepel. De Carlos Primero is heel goed puur te drinken, maar kan ook gemengd worden met bijvoorbeeld 7-up of Cola.

Copyright © 2020 Vinopio