Speciale flessen

LIQUOR BOTTLES, YOU BUY JUST FOR THE BOTTLE
Speciale flessen
Speciale flessen
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De beste Sterke drank flessen zijn degene die je met trots op je tafel, bar, bbq wilt laten zien en waar je een drankje uit kunt schenken. Ze hebben unieke vormen, kleuren of zijn gemaakt met dure materialen. De hier afgebeelde flessen hebben een unieke vorm of kleur, of zijn gemaakt van dure materialen zoals echt kristal, saffier of goud. U wilt ze verzamelen, aan uw bar uitstallen of meenemen naar een feest om de gastheer en alle gasten te verbazen.

Mensen zeggen misschien dat je een boek niet op de kaft moet beoordelen, maar je kunt niet anders dan van mooie drankflessen houden! Geen wonder dat distilleerderijen en brouwerijen over de hele wereld hun verpakking veranderen.

Houd je van cocktails en andere alcoholische dranken? Hier zijn coole drankflessen die je alleen voor de fles zou kopen!

Wat is een goede fles om mee te nemen naar een feestje?

Sommige van de coolste sterke drankflessen kosten honderden of zelfs duizenden dollars. Je kunt het je niet veroorloven om dat mee te nemen naar een etentje?! Het is prima om in plaats van met een 70cl fles naar een evenement te komen met een mini flesje!


Crystal Head Vodka
Dan Aykroyd, een acteur die bekend staat om Ghostbusters en The Blues Brothers, werkte in 2009 samen met een artiest genaamd John Alexander om Crystal Head Vodka te lanceren. Deze ongewone drankfles heeft de vorm van een schedel en nam twee jaar te perfectioneren. Het ontwerp is geïnspireerd op 13 kristallen schedels die over de hele wereld zijn gevonden, waarvan sommige dateren uit 1800!

Leuk weetje
De wodka in deze decoratieve drankflessen wordt zeven keer gefilterd, waarvan drie keer door filters van halfedelstenen kristallen die Herkimer-diamanten worden genoemd.

Copyright © 2020 Vinopio