Sierra Tequila Reposado 5cl mini

€ 3,95
Op voorraad
SKU
SierraSil
2 - 3 dagen

Sierra Tequila Reposado 5cl mini

  • € 3,95
  • Mexico
  • Sierra
  • Resposado
  • 4
  • 38

Sierra Tequila Reposado 5cl mini

€ 3,95
levertermijn 2-3 dagen 2 - 3 dagen
Leuk weetje: elke fles heeft zijn eigen kleine Sombrero als flesdop! Reposado is de favoriete verscheidenheid van tequila onder Mexicanen. De frisse, onweerstaanbare fruitigheid van Sierra Tequila Reposado draagt frisse tonen van vanille, karamel en kruiden

Sierra Reposado

Sierra Tequila Reposado wordt traditioneel tweemaal gedistilleerd in koperen ketels. Hij rijpt negen maanden in geroosterde eikenhouten vaten, waardoor hij zijn glinsterende gouden kleur krijgt.

Sierra is een bekroonde merk van tequila uit Destilerias Sierra gelegen in Guadalajara, Mexico. De fles wordt uniek geïdentificeerd door een sombrero, van kunststof, bevestigd aan de dop. Sierra Tequila Silver en Sierra Tequila Reposado zijn waarschijnlijk de meest bekende en meest populaire tequilas. Een traditionele en unieke productieproces wordt gebruikt, waarbij de beste blauwe weber agave planten worden gebruikt en voorzichtig dubbel gedistilleerd worden in een koperen pot om zo een tequila van de hoogste standaard te creëren.

Sierra Tequila Reposado wordt traditioneel tweemaal gedistilleerd in een koperen pot en gedurende negen maanden gerijpt en geroosterd in eiken vaten, waarin zij haar een glinsterende gouden kleur geeft. Reposado is de favoriete verscheidenheid van tequila onder Mexicanen. De frisse, onweerstaanbare fruitigheid van Sierra Tequila Reposado draagt frisse tonen van vanille, karamel en kruiden.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Geen resultaten gevonden

Additionele resultaten Mexico
Copyright © 2020 Vinopio